cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Τρ 07.05 2024

Ο πόνος για τα Τέμπη ξεχείλισε και ζητά δικαίωση

Συγκάλυψη, όταν έχουν μπει στο χώμα 57 άνθρωποι, δεν μπορεί να υπάρξει, γιατί η πληγή εκείνων που τους έχασαν είναι και θα παραμείνει ανοικτή, οπότε η μήνυση για τα Τέμπη δεν είναι εργαλειοποίηση, αλλά ο πόνος που ξεχείλισε κι ένα έγκλημα που ζητά δικαίωση…

Ο πόνος για τα Τέμπη ξεχείλισε και ζητά δικαίωση

Η μήνυση για τα Τέμπη δεν είναι εργαλειοποίηση αλλά ο πόνος που ξεχείλισε κι ένα έγκλημα που ζητά δικαίωση

Καλώς έπραξαν και κατέθεσαν μήνυση κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη, πολιτικών, αλλά και στελεχών του ελληνικού σιδηροδρομικού δικτύου οι συγγενείς των θυμάτων του δυστυχήματος στα Τέμπη.

Η μήνυση αφορά 17 πρόσωπα κι έχει στόχο να αναζητηθούν ενδεχόμενες ευθύνες από την κυβέρνηση της ΝΔ αλλά και προηγούμενες κυβερνήσεις καθώς και από στελέχη των σιδηροδρόμων για το τραγικό δυστύχημα αλλά και για την κατάσταση των σιδηροδρόμων γενικότερα.

Βέβαια, δεν πιστεύουμε πως θα φτάσει το μαχαίρι τόσο πολύ στο κόκκαλο ώστε να καθίσουν στο σκαμνί της Δικαιοσύνης πολιτικοί, που πάντα βρίσκουν τρόπο να ξεγλιστρούν, όμως η κίνηση των συγγενών να απευθυνθούν σε αυτήν αναζητώντας δικαίωση, μαζί με τη διαδήλωση που πραγματοποίησαν στις Σέρρες, (δηλώνουν πως θα συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις τους) είναι αναγκαία.

Αναγκαία για να καταλάβουν κάποιοι πως τα μεγάλα εγκλήματα δεν αποτελούν παρελθόν όταν πολιτικοί έχουν ευθύνες γι αυτά.

Για να καταλάβουν κάποιοι πως είναι ντροπιαστικό και αισχρό ο καθ’ ύλην αρμόδιος υπουργός που παραιτήθηκε για να αναλάβει δήθεν την ευθύνη για την τραγωδία τώρα να πολιτεύεται εκ νέου, λες και δεν έγινε τίποτα κι έφταιγε μόνο ο σταθμάρχης.

Για να καταλάβουν κάποιοι πως συγκάλυψη, όταν έχουν μπει στο χώμα 57 άνθρωποι, δεν μπορεί να υπάρξει, γιατί η πληγή εκείνων που τους έχασαν είναι και θα παραμείνει ανοικτή.

Για να καταλάβει ο Πρωθυπουργός πως αυτοί οι άνθρωποι δεν εργαλειοποιούν την τραγωδία που χτύπησε την πόρτα τους, λόγω εκλογών, αλλά κάνουν το αυτονόητο στη μνήμη των αδικοχαμένων παιδιών τους βλέποντας πως η Δικαιοσύνη του κ. Μητσοτάκη, δεν κάνει σωστά τη δουλειά της.

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon