cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Σα 04.05 2024

Υποκριτές με τα όλα τους

Έφτασε σε τέτοιο σημείο η αθλιότητα τους αναφορικά με την τραγωδία στα Τέμπη που έχουν αφήσει απλήρωτα μέχρι και τα γραφεία τελετών που έκαναν τις κηδείες των θυμάτων!!!

Υποκριτές με τα όλα τους

Τότε η κυβέρνηση, που «βαλάντωνε» στο κλάμα και τη θλίψη για την απώλεια των 57 ψυχών, είχε μεταξύ άλλων δεσμευθεί πως εκείνη θα καλύψει τα κόστη για τις κηδείες.

Όμως, όπως αναφέρει η Εφημερίδα των Συντακτών, η απόφαση έγκρισης δαπάνης έγινε 22/3/2023 και μέχρι σήμερα δεν έχουν αποδεσμευτεί τα κονδύλια.

Οι ιδιοκτήτες των γραφείων τελετών ενοχλούν και ξαναενοχλούν τους αρμόδιους αλλά ευρώ δεν έχουν πάρει.

Βλέπετε τώρα πρέπει να πληρώσουν και να καλοπληρώσουν μάλιστα τους ιδιοκτήτες ΜΜΕ και μεγαλοδημοσιογράφους που τους εμφανίζουν ως σωτήρες της Ελλάδας.

Αυτούς που βγαίνουν με πρωτοσέλιδα όπως «Ο Μητσοτάκης προτάσσει το κοστολογημένο πρόγραμμα της Κυβέρνησης απέναντι στο «ναυάγιο» της Προοδευτικής Διακυβέρνησης» ή «Μητσοτάκης: Υλοποίηση δεσμεύσεων και κοστολογημένο πρόγραμμα απέναντι στη «Βαβέλ» της αντιπολίτευσης».

Αυτούς που βγαίνουν το βράδυ στα κανάλια και λένε πως ο Μητσοτάκης δεν έκανε κανένα λάθος στο debate και κατάφερε να επικοινωνήσει τις θέσεις της ΝΔ, χωρίς να στέκονται στη δήλωση του πως δεν του πέρασε καν από το μυαλό να παραιτηθεί αναλαμβάνοντας την ευθύνη που του αναλογεί για την τραγωδία.

Αυτούς που δεν ενοχλούνται βλέποντας τον Κώστα Αχ. Καραμανλή να κάνει προεκλογική εκστρατεία στις Σέρρες λες και δεν έχει καμιά ευθύνη για το μεγαλύτερο σιδηροδρομικό δυστύχημα στην Ελλάδα, και που, λίγες μέρες πριν στείλει στο θάνατο 57 ανθρώπους, εγκαλούσε στη Βουλή τους βουλευτές της Αντιπολίτευσης που είχαν τολμήσει να μιλήσουν για την ασφάλεια στα τρένα.

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon