cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Πα 26.04 2024

Οι γάμοι που δεν έχουν τι να γίνουν

Οι επαγγελματίες των κέντρων μαζικής εστίασης έχουν δηλώσει πως έχουν κλείσει όλες τις ημερομηνίες τους για το 2022, ωστόσο, τα “μαθηματικά” δεν φαίνεται να βγαίνουν…

Οι γάμοι που δεν έχουν τι να γίνουν

Εδώ και μεγάλο διάστημα οι επαγγελματίες των κέντρων μαζικής εστίασης έχουν δηλώσει πως όχι απλά έχουν κλείσει όλες τις ημερομηνίες τους για το 2022, αλλά πως ήδη υπάρχουν πολλά κλεισίματα για το 2023, ακόμα και για … Τετάρτες.

Στο μεταξύ βέβαια, με μια «πρόχειρη γύρα» αναζητήσεων σε φωτογράφους, DJ, καλλιτέχνες, εκκλησίες, ημερομηνίες και μαγαζιά, αυτό όχι μόνο δεν προκύπτει, αλλά απέχει και αρκετά από την πραγματικότητα.

Εκτός κι αν υπάρχουν συγκεκριμένα κέντρα που είναι ήδη φουλ και πολλά ακόμα που δεν είναι ή που εν πάσει περιπτώσει έχουν ευελιξία και ελεύθερες ημερομηνίες.

Σε κάθε περίπτωση, το «πρόβλημα» δεν είναι τόσο μεγάλο όσο παρουσιάζεται και καλό είναι να μην διασπείρεται τέτοιος πανικός, αφού οι επιλογές είναι πάρα πολλές και σε κάθε περίπτωση μπορούν εύκολα να καλύψουν το σύνολο της ζήτησης.

Για την ιστορία, οι διαθέσιμες αίθουσες στο Ηράκλειο ξεπερνούν τις 30, χωρίς να περιλαμβάνονται σε αυτές μικρότερες κι εναλλακτικές επιλογές.

Αν θεωρητικά είναι όλες κλεισμένες με διπλές εκδηλώσεις Παρασκευές – Σάββατο και Κυριακές, σημαίνει με απλά μαθηματικά ότι, έχουμε 63 διαθέσιμες ημέρες έως τον Οκτώβριο, χωρίς να υπολογίζεται ο Δεκαπενταύγουστος, x 30 διαθέσιμες αίθουσες, μας κάνει … 1.890 κοινωνικές εκδηλώσεις μόνο στο Ηράκλειο.

Κι αν σκεφτούμε ότι κάποιες αίθουσες φιλοξενούν και «διπλές» εκδηλώσεις, σημαίνει πως με βάση τους ισχυρισμούς των επιχειρηματιών, υπάρχουν πάνω από 2.500 ζευγάρια και γονείς που έχουν κλείσει για να παντρευτούν και να βαπτίσουν ως τον Οκτώβριο. Σίγουρα;

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon