cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Σα 04.05 2024

Προκλητικές αυξήσεις στα δικά μας παιδιά και ψίχουλα στους υπολοίπους

Αυξήσεις 48% στα εξωκοινοβουλευτικά μέλη της Κυβέρνησης ενώ οι συνταξιούχοι περιμένουν τα 150 ευρώ να κάνουν γιορτές. Γιατί; Γιατί… 41%!!!

Προκλητικές αυξήσεις στα δικά μας παιδιά και ψίχουλα στους υπολοίπους

Περιμένουν οι χαμηλοσυνταξιούχοι της χώρας τα 150 ευρώ που τους έταξε ο Μητσοτάκης κι αντί γι αυτά βλέπουν να ψηφίζονται τροπολογίες στη Βουλή που αυξάνουν κατά 48% τις αποδοχές των εξωκοινοβουλευτικών υπουργών!

Δεν έμεινε πια ούτε τσίπα σε αυτή την Κυβέρνηση που μας λέει κατάμουτρα πως λεφτά δεν έχει ούτε για τα pass της πείνας και της ντροπής, που μοιράζει κατά καιρούς, αλλά της περισσεύουν για προκλητικές αυξήσεις στους υπουργούς και υφυπουργούς της.

Με τη νέα τροπολογία, που εννοείται πέρασε στα ψιλά γράμματα ή αποσιωπήθηκε πλήρως από τα ΜΜΕ της διαπλοκής και της μίζας οι εξωκοινοβουλευτικοί υφυπουργοί από 5.153 ευρώ που λάμβαναν μέχρι σήμερα θα δουν τους μισθούς τους να αυξάνονται στα 6.651 ευρώ.

Παράλληλα τα εξωκοινοβουλετικά μέλη της κυβέρνησης που έχουν καταλάβει θέσεις υπουργών από 5.153 ευρώ που είναι σήμερα ο μισθός τους θα λαμβάνουν στο εξής 8.000 ευρώ.

Κι αυτό γιατί ο Μητσοτάκης μπορεί, γιατί δεν έχει απέναντι του αντιπολίτευση, ούτε μια κοινωνία να του γυρίσει την πλάτη και να του δείξει πως δεν ανέχεται να την εξαπατούν και να την κοροϊδεύουν.

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon