cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Σα 04.05 2024

Το “ντόμινο” Βορίδη…

Η νέα αγωνία που έχει καταλάβει το Μαξίμου είναι μη τυχόν και κάνουν και άλλοι τις “κότες” σαν τον Βορίδη με αφορμή το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια…

Το “ντόμινο” Βορίδη…

Στο Μέγαρο Μαξίμου σκέφτονται πλέον πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο η “ανοχή” τους απέναντι στην στάση του Μάκη Βορίδη για την «αξιοπρεπή» στάση της αποχής κατά την ψήφιση του νομοσχεδίου για τον γάμο μεταξύ ομόφυλων ζευγαριών απελευθερώσει βουλευτές αλλά κυρίως υφυπουργούς που μέχρι προχθές, το σκέφτονταν φοβούμενοι τις συνέπειες.

Μάλιστα, προχθές ο υφυπουργός Δικαιοσύνης κ. Γ. Μπούγας δήλωσε ότι μάλλον θα απέχει από την ψηφοφορία. Στην ίδια επιλογή προσανατολίζονται και τουλάχιστον τρεις ακόμα υφυπουργοί και αρκετοί βουλευτές.

Μπροστά σ’ αυτό το ενδεχόμενο, το Μέγαρο Μαξίμου περιορίζεται απλά σε ένα ξερό… «αφήστε να δούμε…» τί θα γίνει στην ψηφοφορία, αποφεύγοντας να στείλει μήνυμα… “στιβαρότητας” αλλά και να “μαλακώσει” πλήρως τις αγωνίες των υφυπουργών.

Βέβαια, τα μη ξεκάθαρα μηνύματα ίσως στο τέλος να θολώνουν περισσότερο την συνολική εικόνα… ενώ και η τάχα μου στάση «αξιοπρεπή» στάση της αποχής κατά την ψήφιση του νομοσχεδίου δεν είναι τίποτα περισσότερο από μια στάση… “κότας”…

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon