cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Τρ 23.04 2024

Το σύστημα θυμήθηκε και την Κωνσταντοπούλου

Το σύστημα φαίνεται πως ζορίζεται τόσο πολύ που θυμήθηκε μέχρι και την Κωνσταντοπούλου. Τι είναι όμως πιο τραγικό το σύστημα ή η ίδια η Κωνσταντοπούλου;

Το σύστημα θυμήθηκε και την Κωνσταντοπούλου

Μετά τους Καρατζαφέρηδες, με σκοπό το σύστημα να “πιάσει” την λαϊκή χουντό-βασιλική ακροδεξιά, θυμήθηκαν τώρα και την Κωνσταντοπούλου για να μην αφήσουν στο παράπονο και τους… πολύ αριστερούς. Ο σκοπός πάντα ένας φυσικά. Η εξύψωση και απόλυτη εξυπηρέτηση του μέγα ηγέτη, του ανέμελου happy traveler που μας φόρτωσαν για Πρωθυπουργό.

Έβγαλαν λοιπόν και την Κωνσταντοπούλου στο ΣΚΑΙ για να μας πει ότι τα σπίτια του κοσμάκη τα πήρε ο Τσίπρας με το νόμο που έφερε, την ίδια ακριβώς στιγμή που βλέπουμε τα κοράκια των funds και οι λοιποί “Πάτσηδες” πετάνε στους 5 δρόμους ανήμπορους ανθρώπους για 5-10 χιλιάρικα.

Την ίδια ακριβώς στιγμή που μαθαίνουμε πως τα συμφέροντα και τα κοράκια την χαρίζουν στους μεγάλους παίκτες που χρωστάνε τα πολλά. Φυσικά και αναφέρομαι στην πρόσφατη περίπτωση που αποκάλυψε το Documento, τον Πηλαδάκη.

Ο ακροδεξιός θίασος των παρακολουθουμένων από τον εθνικό ωτακουστή, κάνει πλάτες στα κοράκια των funds για να πετάνε κόσμο έξω από τα σπίτια του – εκτός και εάν στο κουδούνι γραφει… «Πηλαδάκης», όπως χαρακτηριστικά αναφέρει σε tweet του και ο γνωστός δημοσιογράφος Γιώργος Τρεπεζιώτης.

Ο επιχειρηματίας κ. Πηλαδάκης πέτυχε “κούρεμα” που πλησιάζει το 90% των οφειλών του και ξεπερνά τα 146 εκ. ευρώ σε αγαστή συνεργασία με το fund της Τράπεζας Πειραιώς. Την ίδια ώρα εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες κινδυνεύουν να χάσουν το σπίτι τους και να φάνε και ξύλο κι από πάνω.

Και αυτή ακριβώς την στιγμή λοιπόν το σύστημα παίζει τα ρέστα του χρησιμοποιώντας τριτοτέταρτους κομπάρσους τύπου “Κωνσταντοπούλου” για να μας δείξει πως… να μωρέ όλοι ίδιοι είναι. Για έλα όμως που έρχεται η Fundαστική ποιότητα ζωής – κοσμογονία που βιώνουμε όλοι στο πετσί μας για να τους γκρεμίσει το αφήγημα παρά τις ομολογουμένως φιλότιμες προσπάθειες που κάνουν σαν καλά pets του συστήματος που τους ταϊζει…

Το πλυντήριο του ΣΚΑΙ δεν έμεινε μόνο στο ξέπλυμα των fund. Χρησιμοποιώντας ως σκληρό απορρυπαντικό ή και μαλακτικό την Κωνσταντοπούλου το πήγε ακόμα παραπέρα προσπαθώντας να ξεπλύνει τα εκατομμύρια των απευθείας αναθέσεων. Είπε λοιπόν η κυρία Κωνσταντοπούλου πως ο Νίκος Παππάς μπορεί και να χρηματίστηκε…

Και όλα αυτά την ίδια στιγμή που μόλις έχουμε μάθει για τα 2 εκατομμύρια που ζημίωσε το δημόσιο ταμείο η κυρία Νικολάου της ΝΔ. Εντάξει; Εντάξει… καταλάβαμε, καταλάβαμε…

Αυτό που ψάχνουμε όμως είναι να βρούμε τι είναι πιο θλιβερό; Η κυρία Κωνσταντοπούλου που δέχεται να είναι το απορρυπαντικό του ΣΚΑΙ και του συστήματος γενικότερα ή αυτοί που την χρησιμοποιούν με αυτό το τρόπο;

Και βέβαια μη χάσουν και τα δικά μας τα τοπικά δήθεν μεγάλα portals την θυμήθηκαν και αυτά την Κωνσταντοπούλου, με άλλη αφορμή βέβαια.

Και έτσι ανάμεσα στην πλούσια ειδησεογραφία και θεματολογία τους κότσαραν και την Κωνσταντοπούλου μαζί βέβαια με τα λιβανίσματα πάντα στους αγαπημένους τους πολιτικούς, τα θέματα για γατάκια και σκυλάκια, τροχαία, σεισμούς, θανάτους, κηδείες, μνημόσυνα, γάμους και βαπτίσια, πασπαλισμένα και με λίγα “σοβαρά” θεματάκια για να το παίξουν και… επιστήμονες της έγκριτης και… αντικειμενικής (LOL) δημοσιογραφίας.

Tragic…

ΥΓ. Για να είμαστε όμως δίκαιοι στο θέμα των funds και πλειστηριασμών το έχει το… θεματάκι του ασφαλώς και ο Τσίπρας. Δεν είναι και εντελώς αθώα περιστερά προφανώς. Άλλες οι συνθήκες τότε επίσης και εντελώς άλλες τώρα.

Ωστόσο, άλλο αυτό και άλλο το θεματάκι ΣΚΑΙ – Κωνσταντοπούλου – funds. Καλοπροαίρετα να δεχτούμε ότι το ενδιαφέρον της Ζωής είναι πραγματικό για τον κόσμο που κινδυνεύει να χάσει το σπίτι του.

Στον ΣΚΑΙ και στα λοιπά ΜΜΕ που εμφανίζεται η Κωνσταντοπούλου το μόνο ενδιαφέρον τους όμως προσδιορίζεται στο πως απλά θα έχει το αφεντικό τους, ο Κυριάκος Μητσοτάκης δηλαδή, την μικρότερη δυνατή ζημιά.

Αυτά… κομμένο λοιπόν όλο αυτό το υποκριτικό πανηγυράκι, για να ξέρουμε και τι λέμε…

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon