cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Σα 20.04 2024

Έχουμε χαμηλές τιμές και δε χρειαζόμαστε νέο fuel pass

Ξανά πάνω από 2 ευρώ η αμόλυβδη αλλά ο κ. Γεωργιάδης βλέπει χαμηλές τις τιμές των καυσίμων…

Έχουμε χαμηλές τιμές και δε χρειαζόμαστε νέο fuel pass

Αυτή την στιγμή δεν τίθεται ζήτημα για νέο Fuel Pass καθώς οι τιμές στα καύσιμα παραμένουν πολύ χαμηλότερες, δήλωσε ο Υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης σε τηλεοπτική εκπομπή το πρωί της Δευτέρας.

Μάλιστα αρνήθηκε πως υπάρχει καρτέλ στο χώρο των καυσίμων υποστηρίζοντας πως «Ούτε εγκληματίες είναι τα διυλιστήρια ούτε ποινικές πράξεις κάνουν».

Ο καθ’ ύλην αρμόδιος υπουργός προφανώς με το μισθό του και τα «τυχερά» της υπουργικής θέσης δεν βλέπει υψηλή την τιμή από 1,92-2,05 ευρώ που πουλάνε σήμερα Δευτέρα 30 Ιανουαρίου τα πρατήρια του Ηρακλείου την αμόλυβδη βενζίνη.

Αν έκανε τον κόπο να ρωτήσει όμως τους πολίτες, που πέρα από τα καύσιμα με τους μισθούς πείνας που προσφέρει η χώρα μας έχουν να καλύψουν κι ένα σωρό άλλες πανάκριβες, για το μέσο ευρωπαϊκό χώρο, υποχρεώσεις (βλέπε ηλεκτρικό ρεύμα) τότε σίγουρα δεν θα κόμπαζε στα τηλεοπτικά παράθυρα ούτε για χαμηλές τιμές ούτε για ανυπαρξία καρτέλ.

Καλό θα ήταν που και που να ρίχνει και μια ματιά στις ευρωπαϊκές τιμές των καυσίμων για να διαπιστώνει πως στην Ελλάδα η αμόλυβδη πωλείται ακριβότερα από το Βέλγιο, τη Γαλλία, την Ιταλία, την Αυστρία, το Λουξεμβούργο κι άλλες χώρες με υψηλότερα εισοδήματα όπου τα δυο ευρώ για αμόλυβδη τα βλέπουν με το κιάλι.

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon