cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Πε 02.05 2024

«Φιλοεπιχειρηματική» κυβέρνηση αλλά για ποιες επιχειρήσεις;

Οι μεγάλες επιχειρήσεις και οι όμιλοι διαφεντεύουν πλέον τη χώρα και χαράσσουν πολιτικές κι όχι η ίδια η κυβέρνηση της ΝΔ. Όσο για τις μικρές και τις μικρομεσαίες; Λυπόμαστε… χάσατε!!!

«Φιλοεπιχειρηματική» κυβέρνηση αλλά για ποιες επιχειρήσεις;

Εκτός των άλλων προσόντων της η κυβέρνηση της ΝΔ είναι και «φιλοεπιχειρηματική».

Έτσι την χαρακτηρίζει ο Economist και έσπευσε να μας το ανακοινώσει ο οικονομικός σύμβουλος του πρωθυπουργού Αλέξης Πατέλης.

Μάλιστα η χώρα μας, σύμφωνα με την έκθεση του Economist Intelligence Unit, που είναι το ερευνητικό σκέλος του Economist, καταγράφει τη μεγαλύτερη βελτίωση στο επιχειρηματικό περιβάλλον μεταξύ 82 χωρών ευρισκόμενη πλέον στη θέση 34.

Και βέβαια εμείς δεν θα διαφωνήσουμε με το χαρακτηρισμό «φιλοεπιχειρηματική» απλά επειδή εμείς ζούμε στην Ελλάδα και γνωρίζουμε καλύτερα από τον Economist πως βλέπουν οι επιχειρήσεις την πολιτική της ΝΔ οφείλουμε να κάνουμε το διαχωρισμό των επιχειρήσεων τις οποίες η σημερινή κυβέρνηση αβαντάρει με τις αποφάσεις και τα νομοθετήματα της.

Κι αυτές δεν είναι άλλες από τις μεγάλες επιχειρήσεις και ομίλους που διαφεντεύουν πλέον τη χώρα και επί της ουσίας εκείνες χαράσσουν πολιτικές κι όχι η ΝΔ. Αυτές είναι οι μόνες ωφελημένες και ευχαριστημένες.

Όλες οι μικρές και μικρομεσαίες υποφέρουν και επιβιώνουν με το ζόρι.

Αντίθετα οι μεγάλοι όμιλοι έχουν μετατραπεί σε κράτος εν κράτει ενώ προσφέρουμε γη και ύδωρ και σε όσες άλλες μεγάλες επιδιώκουν να πατήσουν πόδι στη χώρα μας.

Αλλοίμονο στους μικρούς που καλό θα ήταν πότε πότε να ερωτώνται επίσης για τα έργα και τις ημέρες της κυβέρνησης Μητσοτάκη, μια που ακόμα η Ελλάδα δεν κατάφερε να γίνει… Σιγκαπούρη ώστε να ξεχνά πως υπάρχουν κι εκείνοι στην αλυσίδα των επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon