cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Πε 02.05 2024

Στους 4 μήνες με τα κεριά…

Το νέο «κοινωνικό» μέτρο Μητσοτάκη που περιλαμβάνει το πολυνομοσχέδιο του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας θα φέρνει το “σκοτάδι” σπίτια μας στους 4 μήνες…

Στους 4 μήνες με τα κεριά…

Και μην τολμήσει κανείς από δω και πέρα με τον τεράστιο βασικό μισθό των 703 ευρώ ή το μισθό part time απασχόλησης ή τον καθόλου μισθό να αφήσει απλήρωτο το ρεύμα πάνω από 4 μήνες γιατί εκτός από άδεια τσέπη θα έχει και σπίτι στο σκοτάδι καθώς θα του κόβουν το ρεύμα.

Στους 4 μήνες απλήρωτων οφειλών στο ρεύμα θα χάνουμε το “φως” μας

Το «κοινωνικό» αυτό μέτρο περιλαμβάνει το πολυνομοσχέδιο του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας που τέθηκε σε δημόσια διαβούλευση και αφορά σε περιβαλλοντικές, πολεοδομικές και ενεργειακές ρυθμίσεις.

Σύμφωνα με όσα προβλέπει «σε περίπτωση μη προσήκουσας εξόφλησης των λογαριασμών από τον πελάτη στον Π.Κ.Υ., το μέγιστο χρονικό διάστημα παραμονής στο καθεστώς Κ.Υ. περιορίζεται στους τέσσερις (4) μήνες».

Δηλαδή με απλά λόγια θα κόβεται το ρεύμα στους 4 μήνες ανεξόφλητης οφειλής.

Και μην μας πείτε πως είναι λίγοι εκείνοι που δεν έχουν λεφτά να εξοφλήσουν έγκαιρα τις οφειλές τους προς τους παρόχους ενέργειας. Είναι πολλοί και δεν το κάνουν αυτό για το κέφι τους αλλά γιατί το ταμείο τους είναι μείον.

Θα πέσει πολύ σκοτάδι από δω και πέρα και δεν θα είναι απλά έκφραση μεταφορική αλλά πράξη απολύτως συνειδητή στο πλαίσιο της αντιλαϊκής κυβερνητικής πολιτικής του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon