cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Σα 04.05 2024

Τι προεκλογικό χαστούκι ήταν αυτό που έριξε ο ΟΟΣΑ στην Κυβέρνηση Μητσοτάκη;

Στην Νέα Δημοκρατία έχουν κάνει σημαία τους την αύξηση του κατώτατου μισθού και ήρθε ο ΟΟΣΑ και απέδειξε πως η αύξηση μισθών στην Ελλάδα δεν ήταν αύξηση αλλά μείωση 7,4%!!!

Τι προεκλογικό χαστούκι ήταν αυτό που έριξε ο ΟΟΣΑ στην Κυβέρνηση Μητσοτάκη;

Από τη μια ο Κυριάκος Μητσοτάκης κι από την άλλη όλα τα υπόλοιπα στελέχη της ΝΔ να χουν ως σημαία τους στην προεκλογική τους εκστρατεία την αύξηση του κατώτατου μισθού, που έκαναν πρόσφατα (και υπό το βάρος των κακών προοπτικών που έβλεπαν στις προσεχείς εκλογές) και ξαφνικά να εμφανίζεται ο ΟΟΣΑ και να σου ανακοινώνει πως στην Ελλάδα, ο μέσος πραγματικός μισθός το 2022 μειώθηκε κατά 7,4% λόγω του πληθωρισμού.

Δηλαδή επί της ουσίας η Κυβέρνηση έδωσε τον Απρίλιο αύξηση μηδέν.

Πάνε και τα καλάθια, πάνε και τα pass, πάνε κι όλα τα επιδόματα ψίχουλα που σκαρφίστηκε ο Μητσοτάκης με την παρέα του για να χρυσώσει το χάπι, αλλά κυρίως πάει η περίφημη αύξηση του κατώτατου μισθού αφού στην τσέπη των δικαιούχων ότι μπήκε βγήκε, λόγω πληθωρισμού.

 Ο ΟΟΣΑ μίλησε με την αλήθεια των πραγματικών αριθμών που κάθε Έλληνας νιώθει πως είναι ακόμα πιο βασανιστική γιατί για εκείνον δεν είναι απλά αριθμοί αλλά συνθήκες επιβίωσης.

Και το χειρότερο είναι πως η πραγματική μείωση μισθού στην Ελλάδα βγήκε δια στόματος ΟΟΣΑ του Οργανισμού δηλαδή που ο κ. Μητσοτάκης είχε την πρωτοβουλία να φέρει στην Κρήτη ιδρύοντας παράρτημα του στα Χανιά.

Λέτε να το μετάνιωσε τώρα και να βρει προσχήματα να περιοριστεί ο ΟΟΣΑ στη βάση του, που είναι το Παρίσι, και να μην πατήσει πόδι στο νησί;

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon