cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Πε 25.04 2024

Δεκανίκι της Κυβέρνησης ο ΟΟΣΑ για την κατάργηση του Κοινωνικού Οικιακού Τιμολογίου

Μετά τα πανηγύρια για την ίδρυση του κέντρου του ΟΟΣΑ στην Κρήτη ας πανηγυρίσουμε και για την κατάργηση του Κοινωνικού Οικιακού Τιμολογίου (ΚΟΤ) στο ρεύμα για τα ευάλωτα νοικοκυριά…

Δεκανίκι της Κυβέρνησης ο ΟΟΣΑ για την κατάργηση του Κοινωνικού Οικιακού Τιμολογίου

Πανηγύρισαν και με το παραπάνω τα ΜΜΕ της Αθήνας, κι όχι μόνο, την ίδρυση κέντρου του Οργανισμού Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης στην Κρήτη. Η σχετική συμφωνία υπογράφηκε από τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και το γενικό γραμματέα του ΟΟΣΑ, Ματίας Κόρμαν, που βρέθηκε στην Αθήνα.

Με την ευκαιρία ο ΟΟΣΑ απέδωσε εύσημα στην ελληνική κυβέρνηση για τα μέτρα μείωσης των επιπτώσεων του άνθρακα στην ελληνική οικονομία, για την διείσδυση των ΑΠΕ κι ας καταστραφούν όλα τα βουνά μας.

Όμως μη νομίζετε πως ο ΟΟΣΑ ξαφνικά αγάπησε την Ελλάδα και είδε πως γίνεται σωστή δουλειά κι είπε να την επιβραβεύσει.

Ευκαιρίας δοθείσης έριξε και τη βόμβα του που αύριο μεθαύριο θα υιοθετήσει η Κυβέρνηση και θα πει μα δεν είναι δική μας ιδέα το ζήτησε ο ΟΟΣΑ.

Και ποια είναι αυτή η βόμβα; Μα η κατάργηση του Κοινωνικού Οικιακού Τιμολογίου (ΚΟΤ) στο ρεύμα για τα ευάλωτα νοικοκυριά.

Μάλιστα για να μην αποκαλύψει πλήρως το ανάλγητο πρόσωπο του ο ΟΟΣΑ προτείνει η κατάργηση του ΚΟΤ να αντικατασταθεί με μια άμεση επιδότηση του εισοδήματος των ευάλωτων νοικοκυριών, δηλαδή από ένα άλλο επίδομα που θα κάνει ακόμα μεγαλύτερη την εξάρτηση των φτωχών νοικοκυριών από την παρούσα Κυβέρνηση και ταυτόχρονα πιο πλούσιους τους παρόχους ενέργειας.

Θα πετάξουν πάλι λίγα ευρώ στα μούτρα των αδύναμων συμπολιτών μας και θα πουν πως κάνουν και κοινωνική πολιτική. Καθαρά πράγματα και με τη βούλα του ΟΟΣΑ.

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon