cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Σα 18.05 2024

Πώς τα πήγε ο Αλέξης στο Ηράκλειο;

Αυτό που πρέπει να αναγνωριστεί στο επιτελείο του προέδρου Αλέξη Τσίπρα, ήταν πως η οργάνωση της επίσκεψης του στο Ηράκλειο, ήταν άριστα οργανωμένη κι αξίζουν συγχαρητήρια στους διοργανωτές.  Πως τα πήγε όμως;

Πώς τα πήγε ο Αλέξης στο Ηράκλειο;
Από την επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα στο Ηράκλειο τον Απρίλιο.

Ο πρόεδρος του κόμματος βρέθηκε καθ’ όλη τη διάρκεια της περιοδείας του σε ασφαλές και φιλικό περιβάλλον, ενώ διαρκώς δέχονταν φιλοφρονήσεις και σχόλια τύπου «το καμάρι μας», που ήταν ικανά να αναχαιτίσουν και να απαντήσουν σε σχόλια που έχουν γίνει στο παρελθόν προς τον πρωθυπουργό τύπου «τι γκόμενος είσαι εσύ;»

Το επιτελείο του προέδρου απέφυγε με πολύ έντεχνο τρόπο να οδηγήσει τον Αλέξη Τσίπρα σε περιοχές και συναντήσεις που θα δημιουργούσαν «πρόβλημα», όπως για παράδειγμα στους Συλλόγους Αγροτών του νότου που καθημερινά μεταφέρουν τόνους κηπευτικά, από έναν δρόμο – έκτρωμα.

Θα μπορούσε στη ρητορική που ανέπτυξε η παράταξη του, να κατέβει και να τους πει: «ξέρετε, η Νέα Δημοκρατία σας έχει δημιουργήσει το μεγαλύτερο πρόβλημα, αφού έφτιαξε το κομμάτι ενός δρόμου που εγκαινιάσαμε εμείς, αλλά τελικά έπεσε, χωρίς να φταίμε εμείς, γιατί εμείς το διορθώσαμε, αλλά οι άλλοι το είχαν φτιάξει αρχικά, οπότε δεν φταίμε εμείς που είπαμε ότι το διορθώσαμε, αλλά φταίνε οι άλλοι που το φτιάξανε». Μπορεί να κέρδιζε και πόντους. 

Πέραν αυτών, πάνω από την επίσκεψη Τσίπρα, πλανιούνταν διαρκώς η σκιά του παλιού, δυνατού ΠΑΣΟΚ, με στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ να ρωτούν υποτίθεται μυστικά «πώς τα πηγαίνει ο Ανδρουλάκης στον τόπο του;» για να έχουν μια θεωρητικά καλύτερη πληροφόρηση από αυτή που λαμβάνουν … εσωτερικά. 

Το πώς τα πηγαίνει ο Ανδρουλάκης στον τόπο του, θα το δουν στην πολυήμερη περιοδεία που σχεδιάζει για την Κρήτη μετά το Πάσχα. Όπως θα δουν επίσης και πώς τα πηγαίνει ο Μητσοτάκης που έρχεται στις 16 Απριλίου στην Κρήτη κι απ’ ότι μαθαίνω έχει εκδηλώσει έντονο ενδιαφέρον να κατέβει στη Μεσαρά για να δώσει απαντήσεις τόσο σε σχέση με τις αιτιάσεις του ΣΥΡΙΖΑ για τις υποδομές, όσο και σε σχέση με την ταλαιπωρία των αγροτών και τις πολιτικές της κυβέρνησης προς αυτή την κατεύθυνση. 

Κοινώς, ο Αλέξης Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ, θα πρέπει να συνηθίσουν ξανά πως ούτε στην Κρήτη, ούτε στο Ηράκλειο είναι μόνοι. Κι όταν συμβαίνει αυτό, συνήθως ζορίζονται λίγο περισσότερο.

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon