cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Σα 27.04 2024

Αηδία και θυμός για την απανθρωπιά

Το κόμμα που χρωστά τα μαλλιά της κεφαλής του σε τράπεζες ξεσπιτώνει ανθρώπους από την πρώτη τους κατοικία χωρίς ντροπή; Και εμείς επιτρέπουμε κάτι τέτοιο;

Αηδία και θυμός για την απανθρωπιά

Με αηδία και θυμό παρακολούθησε η ελληνική κοινωνία όσα απάνθρωπα συνέβησαν με το σπίτι της συνταξιούχου δημοσιογράφου Ιωάννας Κολοβού στην περιοχή του Ζωγράφου.

Αστυνομικοί να σπάνε την πόρτα της και να επιχειρούν για μια ακόμα φορά να την πετάξουν έξω για ένα χρέος 15.000 ευρώ.

Η αναλγησία και η αδικία σε όλο της το μεγαλείο.

Το κόμμα που χρωστά τα μαλλιά της κεφαλής του σε τράπεζες ξεσπιτώνει ανθρώπους από την πρώτη τους κατοικία χωρίς ντροπή.

Κι επειδή κάποια κυβερνητικά τρολ έσπευσαν να πουν πως αυτά τα 15.000 ευρώ θα τα επιβαρυνθεί ο λαός αν η τράπεζα κάνει τα στραβά μάτια και δεν τα διεκδικήσει από την Ιωάννα Κολοβού να τους θυμίσουμε λίγο τις οφειλές του κ. Μητσοτάκη και της συζύγου του σε τράπεζες και κάρτες με βάση το τελευταίο τους πόθεν έσχες.

Ο Πρωθυπουργός εμφανίζεται να έχει δύο δάνεια και μια πιστωτική κάρτα. Ειδικότερα, η πιστωτική του κάρτα στην Εθνική Τράπεζα έχει υπολειπόμενο ποσό 21.274 ευρώ. Εμφανίζει οφειλή 150.000 ευρώ προς την κ. Αλεξάνδρα Gourdain που δημιουργήθηκε το 2018. Επίσης έχει μια δανειακή υποχρέωση στην Τράπεζα Πειραιώς με οφειλόμενο ποσό 234.618 ευρώ που είναι συνοφειλέτης κατά ¼.

Η σύζυγός του έχει μια πιστωτική κάρτα και δύο δάνεια. Η πιστωτική κάρτα είχε οφειλόμενο ποσό 10.478 ευρώ. Η ίδια έχει ένα καταναλωτικό δάνειο ύψους 41.211 ευρώ στην Alpha Bank και ένα άλλο δάνειο στην Τράπεζα Πειραιώς με οφειλόμενο υπόλοιπο 838.345 ευρώ που είναι συνοφειλέτης κατά 1/3.

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon