cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Σα 04.05 2024

Άλλη δουλειά δεν έχει να κάνει από το να κοκορεύεται;

Έχει πάρει σβάρνα τα ΜΜΕ προβάλλοντας την τεράστια επιτυχία του υπουργείου του να μετατρέψει σε τουριστικό παράδεισο την Ελλάδα όπου τα έσοδα πέφτουν βροχή…

Άλλη δουλειά δεν έχει να κάνει από το να κοκορεύεται;

Το χει παρακάνει και καλό θα ήταν κάποιος να τον συγκρατήσει.

Ο λόγος για τον υπουργό Τουρισμού Βασίλη Κικίλια που έχει πάρει σβάρνα τα ΜΜΕ προβάλλοντας την τεράστια επιτυχία του υπουργείου του, κατόπιν ενεργειών  του, να μετατρέψει σε τουριστικό παράδεισο την Ελλάδα όπου τα έσοδα πέφτουν βροχή.

Μάλιστα δεν του αρκούν πλέον οι συγκρίσεις σε αφίξεις και τουριστικά έσοδα αλλά για να δείξει το μέγεθος της ευημερίας που επικρατεί κάνει αναφορές ακόμα και στις πωλήσεις των Duty Free.

Σε εκπομπή του Action24 είπε ότι καταγράφεται αύξηση στα ποσά που δαπανούν οι ταξιδιώτες στην ιδιωτική εταιρία Καταστήματα Αφορολογήτων Ειδών και μάλιστα, κατά τα λεγόμενα του, τις πρώτες 16 ημέρες του Ιουνίου, η αύξηση έφτασε στο 19% σε σχέση με το αντίστοιχο διάστημα του 2019.

«Προηγήθηκε πολλή και σκληρή δουλειά το φθινόπωρο και το χειμώνα, όπως είχε γίνει και τα προηγούμενα δύο χρόνια στο Υπουργείο Υγείας με την πανδημία, προκειμένου να έχει έσοδα η μέση ελληνική οικογένεια και να ευημερήσει» είπε ο κ. Κικίλιας, που φαίνεται να ζει σε ένα παράλληλο σύμπαν.

Μέσα στις πρώτες θέσεις στην Ευρώπη σε νεκρούς από την πανδημία η χώρα μας και έγινε σπουδαία δουλειά, λέει.

Ένα πράγμα μόνο του αναγνωρίζουμε, υπήρξε τυχερός γιατί έγινε πράγματι σωστή και οργανωμένη δουλειά, όχι όμως από τα υπουργεία αλλά από τα τουριστικά καταλύματα και γραφεία.

Αυτά ουσιαστικά έφεραν και φέρνουν τα όποια κέρδη στην καλή φήμη της Ελλάδας για να μπορεί σήμερα εκείνος να βγαίνει και να μιλά για επιτυχίες δικές του και του Υπουργείου Τουρισμού και του Υπουργείου Υγείας κι όλης της Κυβέρνησης.

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon