cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Πε 02.05 2024

Ανασυγκρότηση ή έλεγχος του αγροτικού κινήματος;

Στην επιτροπή ανασυγκρότησης του αγροτικού κινήματος στο Ηράκλειο άτομο με στενή συγγενική σχέση με ένα εκ των προσώπων που στελεχώνουν το γραφείο του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης; Και όλο αυτό το λέμε και… ανασυγκρότηση;

Ανασυγκρότηση ή έλεγχος του αγροτικού κινήματος;

Το είδαμε κι αυτό επί των ημερών του…

Να μετέχει δηλαδή στην επιτροπή ανασυγκρότησης του αγροτικού κινήματος στο Ηράκλειο, κι όχι μόνο σε αυτήν, άτομο με στενή συγγενική σχέση με ένα εκ των προσώπων που στελεχώνουν το γραφείο του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης.

Θα μας πείτε συνδικαλισμός και υπουργικά γραφεία δεν πάνε μαζί, ειδικά όταν μιλάμε για αγρότες, όμως στην περίπτωση του κρητικού υπουργού κι αυτό το εμπόδιο παρακάμφθηκε.

Έχουμε δηλαδή στο Ηράκλειο το παράδοξο να επιχειρείται ανασυγκρότηση του νεκρού εδώ και χρόνια συνδικαλιστικού κινήματος, το οποίο τη δεδομένη στιγμή θα έπρεπε να διεκδικεί με τους αγρότες ανά την Ελλάδα λύσεις στα προβλήματα του αγροτικού κόσμου, κι αυτό να γίνεται… μέσω του Υπουργείου.

Κάποιος «κακόπιστος» θα σκεφθεί πως έτσι δεν θα υπάρξει ανασυγκρότηση αλλά επί της ουσίας έλεγχος…

Εμείς δεν θα πούμε τίποτα περισσότερα και απλά θα περιμένουμε…

Εξάλλου, δεν πιστεύουμε πως έχει προοπτικές ότι κι αν γίνει αν δεν αποβληθούν τα κόμματα από τους αγώνες του επαγγελματικού κλάδου που μας τρέφει, που εργάζεται κάτω από αντίξοες συνθήκες, που δεν έχει σταθερό εισόδημα, που μια αναποδιά αρκεί να τον κάνει να πεινάσει και μαζί με αυτόν κι εμείς.

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon