cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Πα 19.04 2024

Αποδέχονται τις παρακολουθήσεις ως μια «κανονικότητα» για να μην ανοίξει ο ασκός του Αιόλου

Πραγματικά τραγικό να βγαίνει ένας υπουργός με γνώμονα μόνο τη θεσούλα και την πολιτική καριέρα, να αθωώνει εκείνον που επί μήνες τον παρακολουθούσε εκτός και αν κάνει τον “χαζό” επειδή ξέρει ότι μπορεί να υπάρχουν στοιχεία που θα τον… “καίνε”…

Αποδέχονται τις παρακολουθήσεις ως μια «κανονικότητα» για να μην ανοίξει ο ασκός του Αιόλου

Βέβαιος πως ο κ. Μητσοτάκης δεν τον παρακολουθούσε εμφανίστηκε ο Υπουργός Εργασίας Κωστής Χατζηδάκης, χωρίς να πολυσκοτίζεται φυσικά για το ποιος τελικά βρισκόταν πίσω από την παρακολούθηση του που αποδείχθηκε αληθινή.

Κι αν ως πράξη η παρακολούθηση, όπως αποκαλύφθηκε από δημοσιογραφική έρευνα, ήταν αληθινή τότε γιατί να μην είναι και το όνομα εκείνου που διέταξε την παρακολούθηση;

Πραγματικά τραγικό να βγαίνει ένας υπουργός, κάθε υπουργός κι όχι μόνο ο συγκεκριμένος, και χωρίς κανένα απολύτως τεκμήριο, με γνώμονα μόνο τη θεσούλα και την πολιτική καριέρα, να αθωώνει εκείνον που επί μήνες τον παρακολουθούσε και ξέρει κάθε λεπτομέρεια της ζωής του.

Τραγικό να μην «ξεσκίζεις» τη σάρκα σου για να μάθεις γιατί σε παρακολουθούσαν, πως σε παρακολουθούσαν, να μην καταθέτεις μήνυση για να τιμωρηθούν οι ένοχοι και να αρκείσαι σε μια χλιαρή δήλωση λες και όλο αυτό είναι φυσιολογικό και αποδεκτό.

Εκτός πια κι αν ξέρεις ότι αυτός που σε παρακολουθούσε ξέρει πράγματα που θα σε «κάψουν» και σιωπάς όχι μόνο για τη θέση σου αλλά και γιατί θα καταλήξεις κι εσύ και πολλοί άλλοι στη Δικαιοσύνη και μετά στη φυλακή, μαζί με τον ωτακουστή σου.

Αυτό είναι η μόνη λογική εξήγηση…

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon