cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Πα 19.04 2024

Αυτό το έγκλημα δεν πρέπει να παραγραφεί

Η οργή του λαού για την πολιτική που μετράει ως κόστος την ζωή του, ξεχείλισε σε όλη τη χώρα – Τι δήλωσε από το συλλαλητήριο διαμαρτυρίας στο Σύνταγμα ο ΓΓ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας;

Αυτό το έγκλημα δεν πρέπει να παραγραφεί

Στο συλλαλητήριο του Συντάγματος για την τραγωδία στα Τέμπη, βρέθηκε το μεσημέρι της Κυριακής ο ΓΓ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας.

Ο κ. Κουτσούμπας προέβη στην ακόλουθη δήλωση: «Δεν θα τους αφήσουμε σε χλωρό κλαρί. Αυτό το έγκλημα δεν πρέπει να παραγραφεί, δεν θα το αφήσουμε να ξεχαστεί. Εμείς όλοι θα γίνουμε των νεκρών μας η φωνη».

Τραγωδία στα Τέμπη: Συλλαλητήριο διαμαρτυρίας στο Σύνταγμα – Οι δηλώσεις του Δ. Κουτσούμπα

Ξέσπασμα λαϊκής οργής σε όλη τη χώρα

Η οργή του λαού για την πολιτική που μετράει ως κόστος την ζωή του, ξεχείλισε σε όλη τη χώρα, όπου διοργανώθηκαν για ακόμη μια φορά πολύ μεγάλα συλλαλητήρια.

Η Αθήνα, η Θεσσαλονίκη, η Λάρισα, το Ηράκλειο και όλες οι πόλεις συγκλονίστηκαν από τις νέες κινητοποιήσεις για το έγκλημα στα Τέμπη.

«Όσο η προστασία της εργασίας και ζωής λογίζεται ως κόστος, τόσο θα μετράμε τραγωδίες» ακούστηκε σε όλη τη χώρα. «Είναι ένοχοι! Η πολιτική τους εγκληματεί απέναντι στη ζωή μας», διαδήλωσαν εργαζόμενοι, φοιτητές, μαθητές, λαϊκός κόσμος που εξοργίζεται από ένα κράτος που εγκληματεί.

Επομένως αγωνιστικός σταθμός η 24ωρη πανελλαδική πανεργατική απεργία την Πέμπτη 16 Μαρτίου σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα.

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon