cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Πε 02.05 2024

Δάσκαλε που δίδασκες…

Ο Μητσοτάκης που δεν κουρεύεται μπροστά στις κάμερες αλλά κάνει ποδήλατο, φοράει αστεία καπέλα, γουρλώνει τα μάτια του κι άλλα πολλά “τρολάρει” τον… τικτοκερ Κασσελάκη. Εντάξει, καταλάβαμε…

Δάσκαλε που δίδασκες…

Μόνο αυτό μπορεί να απαντήσει κανείς στον Κυριάκο Μητσοτάκη που στην βόλτα του στο Μοσχάτο μπήκε σε κουρείο κι όταν ο κουρέας προσφέρθηκε να τον κουρέψει απάντησε:

«Σαν τον Κασσελάκη θα με κουρέψατε και εμένα; Εγώ δεν συνηθίζω να κουρεύομαι με κάμερες».

Εμ βέβαια ο Πρωθυπουργός μας δεν κουρεύεται μπροστά στις κάμερες αλλά τις χρησιμοποιεί διαρκώς κάνοντας αντισυμβατικά, με την γενικότερη εικόνα του, βίντεο προκειμένου να κερδίσει τη νεολαία.

Μάλιστα έφθασε μέχρι και το TikTok να βραβεύσει την ομάδα που επιμελήθηκε τα αστεία βίντεο που παρουσίασε ο Κυριάκος κατά την προεκλογική του καμπάνια.

Προφανώς νομίζει ο κ. Μητσοτάκης πως έχει το μονοπώλιο των ανάλαφρων βίντεο και δεν το έχει ο Κασσελάκης που ως άνθρωπος που έζησε σχεδόν όλη του τη ζωή στο εξωτερικό ενθουσιάστηκε με την ιδέα ότι θα πάει, έστω για λίγο, στο στρατό κι αυτό φρόντισε να το βγάλει προς τα έξω υπό τη μορφή βίντεο.

Ο Μητσοτάκης δεν κουρεύεται μπροστά στις κάμερες αλλά κάνει ποδήλατο, φοράει αστεία καπέλα, γουρλώνει τα μάτια του κι άλλα πολλά αλλά ο Κασελάκης κουρεύεται μπροστά στις κάμερες για να πάει στρατό… μέγα φάουλ!!!

@kyriakosmitsotakis_

Ένα μεγάλο ευχαριστώ και ένα βίντεο bonus!

♬ original sound – Kyriakos Mitsotakis

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon