cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Τε 24.04 2024

Δεν σας αρέσουν τα… ανεξάρτητα κανάλια κύριε Τζανακόπουλε;

Όλα ξεκίνησαν όταν ο παρουσιαστής Δημήτρης Οικονόμου ζήτησε σχολιασμό του θέματος – απάτη που στήθηκε στον Έβρο με τη δήθεν νεκρή «μικρή Μαρία»…

Δεν σας αρέσουν τα… ανεξάρτητα κανάλια κύριε Τζανακόπουλε;

Θυμίζουμε πως το θέμα με την νεκρή «μικρή Μαρία» υιοθετήθηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ, και όχι μόνο βέβαια, με το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης να ασκεί ιδιαίτερα σκληρή κριτική στην κυβέρνηση για το μεταναστευτικό. Μπορεί τελικά αυτό να αποδείχτηκε fake news, ωστόσο δεν αλλάζει σε τίποτα το τι έχει κάνει η κυβέρνηση της ΝΔ πάνω σε αυτό το ζήτημα.

Και αν δεν υπήρξε η Μαρία, τότε δεν υπήρξε ούτε η 4χρονη Lozyn στο νεκροταφείο των Χανίων, ούτε το παιδί στη Λέσβο, ούτε οι πνιγμένοι στα Κύθηρα;

Ή μήπως το ότι δεν υπήρξε νεκρή “μικρή Μαρία” αυτό σημαίνει ότι δεν υπήρξαν τα pushbacks και ο ρατσιστικός λόγος που θρέφει τους Κασιδιάρηδες;

Ας σοβαρευτούμε λίγο και ας βλέπουμε την κατάσταση όπως πραγματικά έχει και όχι όπως βολεύει το αφήγημα που… εξυπηρετούμε.

Δείτε και το σχετικό: ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ Η ΜΙΚΡΗ ΜΑΡΙΑ;

Και μετά από την παρένθεση επιστρέφουμε στον “αγαπημένο” μας ΣΚΑΙ και τον… Δημήτρη Οικονόμου ο οποίος με τον γνωστό του… ευγενικό τρόπο προσπαθούσε να αναγκάσει τον Τζανακόπουλο να ζητήσει συγνώμη για το fake news.

Και εκεί συνέβη κάτι… αναπάντεχο!!!

Ο Τζανακόπουλος δεν έκανε “αυτοκριτική” και σε καμία περίπτωση δεν υπέπεσε στα γνωστά “ενοχικά” σύνδρομα που βγάζουν οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ όταν βρεθούν σε τηλεοπτικά πάνελ. Και στάθηκε στο ύψος που απατούσε το… “φιλικό” περιβάλλον του ΣΚΑΙ.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ πέρασε στην “επίθεση” λέγοντας “με πάτε από τον φράχτη, στη μικρή Μαρία, στον κ. Καλογρίτσα“. Για να του απαντήσει ο Οικονόμου “μα 2,3 θέματα έχει η επικαιρότητα”.

Καλά και μόλις πήγαινε να απαντήσει του την “έπεφταν” και οι 3 μαζί (2 οι παρουσιαστές του ΣΚΑΙ και ο Θάνος αν και αυτός δεν χρειαζόταν να πει πολλά μιας και την “δουλειά” την είχαν αναλάβει οι… υπερασπιστές του και… “δημοσιογράφοι”)

Και βέβαια αν η… επικαιρότητα δεν μας βολεύει, τόσο το χειρότερο για την επικαιρότητα, σωστά;

Ακριβώς σε αυτό το μοτίβο λοιπόν “έπαιξε” και ο Τζανακόπουλος αναφέροντας πως η επικαιρότητα έχει και θέματα που κάνουν… τζιζ, όπως για παράδειγμα την ακρίβεια, τις υποκλοπές, τον ευτελισμό (sic) του αρχηγού του στρατεύματος κ. Φλώρου (έχει και την χάρη εκτός από το όνομα μάλλον), κλπ κλπ.

Και μιας και αυτά τα θέματα κάνουν τζιζ ο κ. Οικονόμου θέλησε να πάει την κουβέντα αλλού, ξέρετε στα θέματα της ατζέντας που βολεύουν τον Μητσοτάκη. Μη τυχόν και ακουστεί η λέξη ακρίβεια και χαλάσει το αφήγημα της ανάπτυξης και της οικονομικής κοσμογονίας που ευαγγελίζεται ο Μητσοτάκης και τα διάφορα pet του στα κανάλια και τα sites.

Ε και κάπως έτσι ο Τζανακόπουλος ρώτησε τον Οικονόμου αν είναι Νέα Δημοκρατία… εντάξει όλοι γνωρίζουμε την απάντηση σε αυτό, αλλά έχει μεγάλη πλάκα να το ρωτάς και live για να πας το τρολάρισμα σε άλλα επίπεδα.

Sorry κιόλας… αλλά απέναντι σε “δημοσιογράφους” τύπου Οικονόμου ή Πορτοσάλτε (καλά τον Άρη δημοσιογράφο δεν τον λες αλλά anyway) μόνο αυτή η τακτική λειτουργεί επικοινωνιακά διότι πολύ απλά τους χαλάει την σούπα της προπαγάνδας.

Και φυσικά ξεμπροστιάζει και το κάθε λογής pet του Μαξίμου και τον βρόμικο ρόλο που αυτό υπηρετεί προς όφελος του ανέμελου και άριστου ηγέτη μας… αλλά και εις βάρος των πολιτών και της ίδιας της κοινωνίας. Και της χώρας φυσικά.

Η πλάκα είναι που…θίχτηκαν κιόλας και έπαιζαν τους… σοκαρισμένους που ο Τζανακόπουλος ρώτησε – λέει – τον Οικονόμου εάν είναι ΝΔ. Μιλάμε για τους ίδιους τύπους που πριν λίγες ημέρες άκουγαν τον Πορτοσάλτε να καλεί ανοικτά τον κόσμο να ψηφίσει ΝΔ. Τι έγινε παιδιά δεν σοκαριστήκατε τότε; Όχι, ε;

Καταλάβαμε, καταλάβαμε και φυσικά θα σας… ειδοποιήσουμε!!! #Not…

Το σχετικό βίντεο στην συνέχεια… “απολαύστε” με δική σας ευθύνη και μετά κάντε και μια βόλτα στο hashtag #Τζανακοπουλος όπου γίνεται το μάλε βράσε εννοείται…

Παραθέτουμε όμως και την “αινιγματική” ανάρτηση του ίδιου του κ. Οικονόμου… (για να δώσουμε και απάντηση στο ερώτημα αν είναι ΝΔ ή όχι…)

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon