cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Σα 20.04 2024

Δηλαδή τώρα κερδίζει ο Mr. Bean;

Τι είπαν νεαροί φαντάροι που έκαναν την βόλτα τους το βράδυ των εκλογών στην Πλατεία Ελευθερίας βλέποντας τα εκλογικά αποτελέσματα;

Δηλαδή τώρα κερδίζει ο Mr. Bean;

Σας μεταφέρουμε στιγμιότυπο από το βράδυ των εκλογών στην πλατεία Ελευθερίας και στο Εκλογικό Κέντρο του ΣΥΡΙΖΑ.

Μια παρέα 5-6 αγοριών έχει κατέβει στο κέντρο του Ηρακλείου για να κάνει τη βόλτα της. Κάποια απ αυτά τα αγόρια φαίνεται από τα κουρεμένα με την ψιλή μαλλιά τους πως είναι νέοι φαντάροι.

Βλέποντας κίνηση στην Πλατεία κατευθύνονται εκεί και σταματούν στο πρώτο Εκλογικό Κέντρο που βλέπουν, αυτό του ΣΥΡΙΖΑ, για να δουν, στα όρθια, από την τηλεόραση που έχει τοποθετηθεί έξω, πως εξελίσσεται η εκλογική μάχη.

Δεν έχουν μείνει ούτε ένα λεπτό κι ακούγεται ένα από τα αγόρια να λέει στην παρέα του «Δηλαδή τώρα κερδίζει ο Mr. Bean;».

Περαιτέρω σχόλια δε νομίζω να χρειάζονται για το πώς έχει καταγραφεί στη συνείδηση των νέων η εικόνα του συγκεκριμένου προσώπου.

Πάντως, οι νέοι φαίνεται πως ψήφισαν… Mr. Bean και αυτό ίσως θα έπρεπε να προβληματίσει το… επιτελείο του ΣΥΡΙΖΑ, ενός κόμματος που υπότιθεται ότι απευθύνεται στην νεολαία, με την νεολαία όμως, όπως φαίνεται και στον παρακάτω πίνακα, να του γυρίζει την πλάτη και να επιλέγει τελικά τον… Έλληνα Mr. Bean!!!

Λέτε να τους φάνηκε λίγο “cringy” η προεκλογική καμπάνια του Τσίπρα στο… Tik-Tok ή λέτε να τους έπεισε το 150αρι που τους μοίρασε ο Μητσοτάκης 2 βδομάδες πριν τις εκλογές;

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon