cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Πε 02.05 2024

Διυλίζουν τον Παπανώτα και καταπίνουν αμάσητο τον Φρέντι Μπελέρη

Κι όσο τα «χρυσοπληρωμένα» ΜΜΕ ασχολούνται με τις δηλώσεις Παπανώτα, μπαίνει στο περιθώριο η χείριστη επιλογή της ΝΔ με τον Φρέντι Μπελέρη, αλλά ότι «τροφή» δώσουν στο κοινό, αυτή θα καταναλώσει…

Διυλίζουν τον Παπανώτα και καταπίνουν αμάσητο τον Φρέντι Μπελέρη

Κι όσο τα «χρυσοπληρωμένα» ΜΜΕ ασχολούνται με τις δηλώσεις Παπανώτα ζητώντας τη σταύρωση του… μέρες που είναι, μπαίνει στο περιθώριο η χείριστη επιλογή της ΝΔ να εντάξει στα ψηφοδέλτια της για τις ευρωεκλογές τον Φρέντι Μπελέρη.

Δώστε Παπανώτα στο λαό να αφήσει ήσυχη τη ΝΔ και το Μπελέρη

Γιατί μπορεί το συγκεκριμένο άτομο να το έχει στηρίξει όλη η χώρα στην περιπέτεια που περνά μετά την εκλογή του ως δήμαρχος Χιμάρας, επειδή οι θεσμοί δημοκρατίας στην γειτονική Αλβανία πάσχουν, όμως δεν παύει να έχει ένα κακό παρελθόν και γι αυτό το παρελθόν με την επιλογή της η ΝΔ καθίσταται πλέον υπόλογη.

Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει πως ο Μπελέρης ήταν μεταξύ των επτά συλληφθέντων στα σύνορα με την Αλβανία το 1995 από Έλληνες συνοριοφύλακες με τα δυο αυτοκίνητα που είχαν χρησιμοποιήσει τότε να είναι γεμάτα με βαρύ οπλισμό.

Ο Μπελέρης και οι υπόλοιποι που είχαν συλληφθεί φέρεται να στόχευαν σε στρατόπεδο στα ελληνοαλβανικά σύνορα όταν πιάστηκαν στη φάκα και η σύλληψη τους έγινε αφορμή να συνδεθούν με μια ακόμα επίθεση, το 1994, πάλι σε στρατόπεδο και μάλιστα με δυο δολοφονίες.

Δεν είναι όμως μόνο αυτό το μεμπτό στη ζωή του υποψήφιου ευρωβουλευτή της ΝΔ.

Όπως προκύπτει, έχει ακροδεξιές καταβολές που ενθουσιάζουν τη Χρυσή Αυγή και πριν από αυτή το ΛΑΟΣ.

Αυτόν λοιπόν επέλεξε η ΝΔ να συμπεριλάβει στα ψηφοδέλτια της κι ότι κι αν δηλώνει σήμερα για το συμβολισμό της επιλογής του δεν πείθει.

Είναι ξεκάθαρο πως συμπεριελήφθη ο Μπελέρης στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ για να μειώσει την απώλεια ψήφων που οι δημοσκοπήσεις δείχνουν πως έχει προς κόμματα δεξιότερα της.

Και τώρα για να θολώσει τα νερά της κακής αυτής επιλογής ανεβάζει όσο μπορεί, με τη βοήθεια των φιλικών και πάντα πρόθυμων ΜΜΕ το θέμα με τις δηλώσεις Παπανώτα… παλιά μου τέχνη κόσκινο, ξέρει πως ότι «τροφή» δώσει στο κοινό, αυτή θα καταναλώσει…

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon