cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Πε 02.05 2024

Είσαι ευέλικτος πολίτης; Ξαναψήφισε!

Για να πέσει αυτή η digital οφθαλμαπάτη που έχει σχεδιάσει και υλοποιήσει η καλά οργανωμένη ομάδα Μητσοτάκη, με front man τον ίδιο, χρειάζεται επειγόντως αλλαγή! Αλλαγή οπτικής…

Είσαι ευέλικτος πολίτης; Ξαναψήφισε!

Μετά από μια 10ετή κρίση, μία πανδημία και μία κυβέρνηση Μητσοτάκη, τα πράγματα στη Χώρα, στην κοινωνία, στην υγεία, στην παιδεία και στα νοικοκυριά, είναι όσο χειρότερα θα μπορούσαν να είναι.

Η απάντηση της κυβέρνησης μετά από 3.5 χρόνια συνεχίζει να είναι του στυλ “δεν είμαστε ευέλικτοι πολίτες”. (2020 γκρινιάρηδες…)

  • Ευέλικτοι πολίτες βεβαίως, αλλά πόσο;
  • Τόσο ώστε να μη βλέπουμε τα νοσοκομεία σε εγκατάλειψη και ανθρώπους όλων των ηλικιών να περιμένουν μήνες στην σειρά για μια επέμβαση;
  • Τόσο ώστε να μη βλέπουμε τον σταδιακό αποδεκατισμό όλων των κοινωνικών δομών;
  • Τόσο ώστε να μην καταλαβαίνουμε τον διχασμό που τρέφει η τοξική κουλτούρα της κυβέρνησης;
  • Τόσο ώστε να μπορούμε να χειροκροτούμε εξαθλιωμένοι;
  • Τόσο ώστε να μη βλέπουμε την αξιοπρέπεια μας να χάνεται;

Μας ζητούν να νομιμοποιούμε τις πρακτικές τους δια της απάθειας και θα μας ξαναζητήσουν τις ψήφους μας σε λίγους μήνες ώστε να είναι και πάλι νομιμοποιημένοι για τις σκοτεινές μεθόδους τους.

Αν καταλάβαμε καλά τώρα είναι η σειρά της κοινωνίας να κάνει τον τσιλιαδόρο/αυτοφοράκια, για λογαριασμό της κυβέρνησης των Αρίστων.

Όσο ο Μητσοτάκης είναι με την πλάτη σε ένα τοίχο όπου στην άλλη του πλευρά είναι η κοινωνία που στενάζει, τόσο θα κρύβεται πίσω του η κυβέρνηση, κάνοντας πως οι φωνές δεν ακούγονται.

Οι δικαιολογίες και οι «αυτοφοράκηδες» του Μαξίμου που τόσο καλά ήταν τοποθετημένοι στο χώρο και στο χρόνο της πιο συνειδητά ασυνείδητης κυβέρνησης που γνώρισε ο τόπος, τελείωσαν και τώρα θέλουν να πληρώσει ο λαός πάλι το λογαριασμό.

Για να πέσει αυτή η digital οφθαλμαπάτη που έχει σχεδιάσει και υλοποιήσει η καλά οργανωμένη ομάδα Μητσοτάκη, με front man τον ίδιο, χρειάζεται επειγόντως αλλαγή! Αλλαγή οπτικής…

  • Είμαστε λοιπόν ευέλικτοι πολίτες;

Θα αποφασίσουμε οσονούπω!

Δε μυρίζουν- ακόμη- εκλογές όμως, «πολιτικό μπαρούτι» μυρίζει!

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon