cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Δε 06.05 2024

Φύλλο και φτερό τα προσωπικά δεδομένα πολιτών

Κάθε όριο νομιμότητας έχουν ξεπεράσει σε αυτές τις εκλογές τοπικά και κεντρικά στη ΝΔ έχοντας κάνει φύλλο και φτερό τα προσωπικά δεδομένα πολιτών – Στέλνουν sms μέχρι και το το εκλογικό τμήμα που ψηφίζουν οι πολίτες

Φύλλο και φτερό τα προσωπικά δεδομένα πολιτών

Μοίρασαν από τη ΝΔ τα προσωπικά στοιχεία πολιτών χωρίς τη συναίνεση τους. Τι φάση;

Κάθε όριο νομιμότητας έχουν ξεπεράσει σε αυτές τις εκλογές τοπικά και κεντρικά στη ΝΔ έχοντας κάνει φύλλο και φτερό τα προσωπικά δεδομένα πολιτών προκειμένου να επικοινωνήσουν εκδηλώσεις, ομιλίες κι άλλες δράσεις τους.

Σήμερα το πρωί, όπως κατήγγειλε στο Cretanews αναγνώστρια, της έστειλαν από τη ΝΔ, αχάραγα, μήνυμα στο κινητό της στο οποίο της έγραφαν μέχρι και το εκλογικό τμήμα όπου ψηφίζει.

Όπως η ίδια μας λέει, αυτό είναι απαράδεκτο και προφανώς παράνομο αφού δεν έχει συναινέσει στο να έχουν στην κατοχή τους τρίτοι και πόσο μάλλον ένα πολιτικό κόμμα προσωπικά στοιχεία τέτοιου είδους.

Σύμφωνα με την αναγνώστρια, όλο αυτό το διάστημα μαρτύρησε από τις συνεχείς οχλήσεις, είτε μέσα από μηνύματα είτε μέσα από τηλεφωνήματα, πολλά εκ των οποίων σε ακατάλληλες ώρες, από υποψήφιους της ΝΔ, αλλά και από τα τοπικά και τα κεντρικά γραφεία του κόμματος για να της πουν τη μια πως μιλάει ο Μητσοτάκης στα Χανιά, την άλλη πως μιλά στο Ηράκλειο, την άλλη να της πουν να τους ψηφίσει και την άλλη να την προσκαλέσουν σε κομματικές εκδηλώσεις των ίδιων των υποψηφίων.

Μάλιστα τις τελευταίες ημέρες άρχισαν να της στέλνουν και αλληλογραφία με τη διεύθυνση και το ονοματεπώνυμο της επάνω στους φακέλους!!!

Εκείνο που της έκανε εντύπωση είναι πως από έναν εκ των υποψηφίων, που της έστειλε γράμμα με σταυρωμένα στο όνομα του ψηφοδέλτια, τον οποίο δε γνωρίζει προσωπικά, είχαν καλέσει δυο φορές τηλεφωνικά συνεργάτες του στο κινητό (που το βρήκαν μαντέψτε) να της ζητήσουν τη διεύθυνση για να της στείλουν υλικό κι εκείνη αρνήθηκε να τη δώσει. Όμως παρολαυτά εκείνοι βρήκαν τη διεύθυνση της και της έστειλαν ψηφοδέλτια.

Προφανώς η συγκεκριμένη Ηρακλειώτισσα δεν είναι η μόνη που έχει δει τα προσωπικά της δεδομένα να μοιράζονται χωρίς τη συγκατάθεση της σε υποψήφιους κι αυτό δεν είναι απλά ενοχλητικό… είναι και παράνομο.

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon