cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Δε 06.05 2024

Κουρέλια η επικοινωνιακή εικόνα Μητσοτάκη

Πώς σε 5 λεπτά έγινε κουρέλια όλη η επικοινωνιακή εικόνα Μητσοτάκη που τόσα χρόνια κατασκευάζουν τα πετσωμένα μιντιακά συγκροτήματα μαζί με τους ακριβοπληρωμένους επικοινωνιολόγους από τα εξωτερικά;

Κουρέλια η επικοινωνιακή εικόνα Μητσοτάκη

Ένας μόνο πρόεδρος ενός σωματείου εργαζομένων ήταν αρκετός για να κουρελιάσει όλο αυτό το επικοινωνιακό κατασκεύασμα, δηλαδή τον Κυριάκο Μητσοτάκη, τον Πρωθυπουργό που δεν ενδιαφέρεται για την ουσία παρά μόνο για την επικοινωνία.

Αυτό που είδαμε στο βίντεο των 5 λεπτών και 47 δευτερολέπτων στην Καβάλα στη συζήτηση του απερχόμενου Πρωθυπουργού με τον πρόεδρο του Σωματείου των Λιπασμάτων Καβάλας Νίκο Βογιατζίδη, έδειξε ξεκάθαρα ποιος είναι ο πραγματικός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Είναι ένας κυνικά ανάλγητος γόνος που όχι μόνο δεν μπορεί να κατανοήσει τα προβλήματα των εργαζομένων που χάνουν την δουλειά τους και μένουν στους 5 δρόμους, εδώ και 2 χρόνια περίπου, αλλά δεν δείχνει και τον απαιτούμενο σεβασμό απέναντι τους.

Μιλάμε για έναν εντελώς αδίστακτο πολιτικό ή μάλλον για να το πούμε πιο ολοκληρωμένα… αδίστακτο πολιτικό απατεώνα, ο οποίος δίνει υποσχέσεις, τις οποίες γράφει -για να το πούμε όσο πιο λαϊκά γίνεται- εκεί που δεν πιάνει η μελάνη… Και όχι μόνο αυτό, αλλά έχει και το θράσος, ενώ τους έχει εξαπατήσει, να τους δουλεύει μες στα μούτρα. Και χωρίς καμία ντροπή φυσικά.

Μιλάμε για έναν Πρωθυπουργό που μετράει μόνο αποτυχίες για τον λαό της χώρας του, ο οποίος δεν φαίνεται να συζητά με τον αρμόδιο υπουργό, τον γνωστό στην πιάτσα και ως 5046c, για το γεγονός ότι ένας επιχειρηματίες πέταξε στον δρόμο τόσες οικογένειες.

Μιλάμε για έναν Πρωθυπουργό που δεν χρειάσθηκε να ζητήσει δουλειά ο ίδιος ή τα παιδιά του, που δεν χρειάστηκε να ζήσει με τον βασικό μισθό όπως χιλιάδες άλλοι συμπολίτες μας, που δεν θα χρειαστεί ποτέ να μετρά τον μισθό του ευρώ – ευρώ για να δει αν του φτάνουν για να πληρώσει τα υπερκέρδη των σουπερμαρκετατζήδων, των πετρελαιάδων και των golden boys της ΔΕΗ και τα υπερκέρδη των παρόχων ηλεκτρικής ενέργειας.

Μιλάμε για έναν Πρωθυπουργό που δεν έχει βγει ποτέ από την γυάλα του υπέρκομψου και υπερπολυτελούς κόσμου του, που δεν έχει συναναστραφεί ποτέ με κάποιον κοινό θνητό, που δεν έχει περάσει ποτέ έξω από κάποιο δημόσιο σχολείο, που δεν έχει δει ποτέ του τι συμβαίνει μέσα στα δημόσια νοσοκομεία, που δεν έχει δει τι συμβαίνει στα εργοστάσια ή στα χωράφια της ελληνικής υπαίθρου και δεν μπορεί να αντιληφθεί καν με πόσο κόπο βγάζουν οι απλοί άνθρωποι το ψωμί τους καθημερινά.

Και μιλάμε για έναν Πρωθυπουργό – επικοινωνιακό κατασκεύασμα που όταν βρεθεί μακριά από τα πετσωμένα παπαγαλάκια και το προστατευμένο και απόλυτα ελεγχόμενο επικοινωνιακό περιβάλλον και ειδικά απέναντι σε πολίτες πραγματικούς και όχι τους γνωστούς κλακαδόρους του, τότε δείχνει το πραγματικό του πρόσωπο. Το πρόσωπο ενός… βασιλιά που όμως τελικά είναι… γυμνός.

Εξάλλου για να θυμηθούμε και τα λόγια του υπουργού και νούμερο 2 στην κυβέρνηση και κόμμα του, κ. Άδωνι Γεωργιάδη, ο κύριος Μητσοτάκης είναι ένας γόνος που τρώει με “χρυσά κουτάλια”.

Ε, και τι έγινε λοιπόν που 300 οικογένειες έμειναν στο δρόμο από την κυβέρνησή του; Η μάσα και το cocooning να μην χαθούν και όλα τα άλλα…

Η κυνικότητα, το πολιτικό του βιογραφικό και φυσικά η… “ανθρωπιά” του τον κάνουν να τους αντιμετωπίσει ως… μερικούς “ενοχλητικούς” που απλά του χάλασαν για λίγο την φιέστα που θα πουλούσε μέσω των φίλων του καναλαρχών…

Ωστόσο, ένας σοβαρός, μετρημένος συνδικαλιστής, με το θάρρος, την δύναμη ψυχής, το καθαρό πρόσωπο αλλά κυρίως τα ακλόνητα επιχειρήματά του σε 5 λεπτά έκανε σκουπίδια τον…

“Σωτήρα”, τον “Μωυσή”, τον “άριστο”, το “καλύτερο βιογραφικό της χώρας” τον ευρωπαίο «εκσυγχρονιστή», τον αποτελεσματικό “μάνατζερ”…

…και φυσικά πέταξε στον κάλαθο των αχρήστων όλα τα επικοινωνιακά κόλπα του ακριβοπληρωμένου επικοινωνιολόγου εξ Αμερικής κύριου Γκρίνμπεργκ.

Ο συνδικαλιστής των λιπασμάτων εγκάλεσε προσωπικά τον πρωθυπουργό για τις ευθύνες του, αφού παρά τις δεσμεύσεις του προς τους εργαζόμενους σε προηγούμενή τους συνάντηση εκείνος και ο υπουργός Εργασίας Κωστής Χατζηδάκης επέδειξαν πλήρη ασυνέπεια και αδιαφορία με αποτέλεσμα την απόλυσή τους από την επιχείρηση.

Η απάντηση από τον πρωθυπουργό ήρθε με το γνωστό μείγμα αδιαφορίας, αποποίησης ευθυνών και αοριστολογιών.

Ο ίδιος απάντησε, ως συνήθως, ότι “η υπόθεση είναι στη δικαιοσύνη” και προέβαλλε διάφορες δικαιολογίες όπως ότι “δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι σε προεκλογική περίοδο”. Είπε δε προκλητικά ότι “είναι περίπλοκο ζήτημα, αφορά νομοθεσία άλλης κυβέρνησης και ότι θα το δει μετά τις εκλογές”, πετώντας το μπαλάκι στους άλλους κατά πάγια πρακτική της κυβέρνησης των “αρίστων”.

Υποστήριξε επίσης ότι “πρόκειται για ιδιωτική διαφορά” και επιχείρησε να αποχωρήσει μαζί με τη φρουρά του, πυροδοτώντας τις εύλογες αντιδράσεις των εργαζομένων που δεν έλαβαν καμία απάντηση ουσίας. Τον γιούχαραν, ενώ κάποιος από τους συγκεντρωμένους του φώναξε “ντροπή”, και φώναξαν ότι ευθύνεται για “300 οικογένειες απολυμένων“.

Και κάπως έτσι και κυρίως τόσο απλά έγινε κουρέλια η επικοινωνιακή εικόνα ενός… fake ηγέτη ή και ενός ηγέτη της φακής!!!

Τσάμπα τα εκατομμύρια που έχουμε, γιατί εμείς τα πληρώνουμε και αυτά, πληρώσει σε επικοινωνιολόγους, σε κανάλια και σε αρδάκια κάθε λογής για να φιλοτεχνούν αυτό το προφίλ του… απόλυτου τίποτα!!!

Δείτε το βίντεο και θαυμάστε…

Και κατά την διάρκεια της ομιλίας το… “επικοινωνιακό κατασκεύασμα – πρωθυπουργός” έλεγε “σας ευχαριστώ πολύ για την θερμή υποδοχή” και άλλοι μοίραζαν γιούχα και φάσκελα…

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon