cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Πα 03.05 2024

Μα πώς τα καταφέρνουν έτσι στο ΣΥΡΙΖΑ…

Εκεί στο ΣΥΡΙΖΑ ας δουν λίγο τα πραγματικά προβλήματα του ελληνικού λαού κι ας αφήσουν την ΝΔ να «αυτοτραυματίζεται» για τα ομόφυλα ζευγάρια και το αν πρέπει να έχουν παιδιά ή όχι…

Μα πώς τα καταφέρνουν έτσι στο ΣΥΡΙΖΑ…

Δεν ξέρουμε αν είναι θέμα που πραγματικά προκύπτει στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ ή καταφέρνουν να του το φορτώσουν τα φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ, με τη συνεχή ενασχόληση τους κάνοντας την τρίχα τριχιά, όμως το να βρίσκεται πάλι στην επικαιρότητα το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης για τα εσωκομματικά του λόγω του γάμου των ομόφυλων ζευγαριών και να παρουσιάζεται διχασμένο είναι ακατανόητο.

Μιλάμε για ένα θέμα που πραγματικά διχάζει και πληγώνει τη συντηρητική ΝΔ η οποία όμως τεχνηέντως κατάφερε να μεταφέρει το πρόβλημα της και στον αριστερό ΣΥΡΙΖΑ, που θα έπρεπε τέτοια ζητήματα να μην τον απασχολούν καν.

Πραγματικά αυτό πρέπει να το κοιτάξουν λίγο στο ΣΥΡΙΖΑ γιατί βρίσκονται εδώ και καιρό στο προσκήνιο μόνο για λάθος λόγους κι αυτό δεν βοηθά στην προσπάθεια αύξησης των ποσοστών του.

Μπορεί μεν το ΠΑΣΟΚ να είναι ανύπαρκτο και να μην αποτελεί ουσιαστικό κίνδυνο όμως υπάρχει η αποχή, υπάρχουν μικρά κόμματα και κυρίως υπάρχει η ΝΔ που ψηφίζεται ελλείψει άλλης κυβερνητικής εναλλακτικής.

Ας δουν λοιπόν μόνο τα πραγματικά προβλήματα του ελληνικού λαού κι ας αφήσουν την ΝΔ να «αυτοτραυματίζεται» για τα ομόφυλα ζευγάρια και το αν πρέπει να έχουν παιδιά ή όχι.

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon