cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Κυ 19.05 2024

Μα την Παναγία τη Γκέισα βαρεθήκαμε

Ανιαρό μέχρι θανάτου αποδείχθηκε το πολυσυζητημένο debate των πολιτικών αρχηγών μόνο κάποιες λίγες στιγμές έκλεψαν τις εντυπώσεις γιατί μας έκαναν και «ξυπνήσαμε» και φυσικά η Ράνια Τζίμα που ρωτούσε και κολλούσε στον τοίχο τους αρχηγούς…

Μα την Παναγία τη Γκέισα βαρεθήκαμε

Ανιαρό μέχρι θανάτου αποδείχθηκε το πολυσυζητημένο debate των πολιτικών αρχηγών και πως θα μπορούσε να είναι διαφορετικό με τα στεγανά που εξ αρχής μπήκαν για να προστατεύσουν την «καμπούρα» τους από απρόοπτα οι «μονομάχοι».

Δόθηκαν απαντήσεις που τις ακούμε εδώ και μέρες στο πλαίσιο της προεκλογικής εκστρατείας των κομμάτων πάνω σε ερωτήσεις που λίγο πολύ όλοι περιμέναμε.

Διάθεση να ανάψουν λίγο τα αίματα δεν είδαμε και μόνο κάποιες μεμονωμένες στιγμές έκλεψαν τις εντυπώσεις γιατί μας έκαναν και «ξυπνήσαμε» και βρήκαμε βρε αδελφέ κάτι να μας κινήσει το ενδιαφέρον.

Σίγουρα μια απ’ αυτές ήταν του Κυριάκου Βελόπουλου όταν έδειξε στο τηλεοπτικό κοινό φωτογραφίες με την Παναγία Γκέισα και την Παναγία Ινδιάνα τις οποίες, κατά τα λεγόμενα του, βλέπουν στα βιβλία τους οι Έλληνες μαθητές της τρίτης δημοτικού.

Το Twitter πήρε φωτιά και τα σχόλια έπεσαν βροχή ενώ δεν έμεινε ασχολίαστη, για μια ακόμα φορά, η παρουσία της δημοσιογράφου Ράνιας Τζίμα, που αν και βραχνιασμένη, ρωτούσε και κολλούσε στον τοίχο τους αρχηγούς.

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon