cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Πα 03.05 2024

Μας έκανε διακονιάρηδες επιδομάτων και κουπονιών

Διακονιάρηδες επιδομάτων και κουπονιών έχει κάνει τους Έλληνες η κυβέρνηση επιδιδόμενη εδώ και καιρό σε μια πολιτική που εξευτελίζει και κρατάει δέσμια μεσαία και κατώτερα οικονομικά στρώματα έτσι ώστε να σκύβουν το κεφάλι και να ευγνωμονούν για τα ψίχουλα που τους πετάει…

Μας έκανε διακονιάρηδες επιδομάτων και κουπονιών
  • Έχει την επιλογή να μειώσει τους φόρους στα καύσιμα και επιλέγει να δώσει ελεημοσύνη σε όσους μπορεί μέσα από ένα επίδομα να «ελέγξει».
  • Έχει την επιλογή να βάλει φραγμό στην αισχροκέρδεια των παρόχων ενέργειας, να πάρει από τα δικά τους υπερκέρδη και να επιστρέψει στους καταναλωτές και επιλέγει να επιβαρύνει τον προϋπολογισμό για να δώσει μια ακόμα ελεημοσύνη.
  • Έχει την επιλογή να περιορίσει την ακρίβεια μειώνοντας τους φόρους σε βασικά αγαθά αναγκαία για κάθε σπίτι και παριστάνει το «βαρύ πεπόνι» πως δήθεν θα το δει και δήθεν θα το εξετάσει ενώ την ίδια ώρα κάποιοι θησαυρίζουν αισχροκερδώντας μέσα από αυτά τα αγαθά.

Και λέμε έχει την επιλογή γιατί αν δεν την είχε δεν θα μιλούσε για ανάπτυξη και δεν θα μας παρουσίαζε δείχτες που μαρτυρούν θετική οικονομική πορεία.

Αύριο, με αυτή την πολιτική θα έχει μούτρα να ζητήσει  την ψήφο των «υποτακτικών» που ευεργετήθηκαν με 13 λεπτά στη βενζίνη και έτρεξαν να υποβάλλουν αίτηση για επιστροφή ποσών από τους λογαριασμούς ρεύματος που θα αποδειχθεί το νέο φιάσκο.

Στο 1.89 πωλείται το λίτρο η βενζίνη στην Κύπρο που προμηθεύεται καύσιμα από τα ελληνικά διυλιστήρια την ώρα που ο Έλληνας την πληρώνει από 2,45 μέχρι και πάνω από 2,60 ευρώ το λίτρο.

Αυτό μόνο, και με τις υγείες μας!!

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon