cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Δε 06.05 2024

Μετανάστευση: Πιάστε το πρόβλημα από την αρχή να δείτε πως λύνεται

Οι δυτικοί εκμεταλλευτές είναι αυτοί που υποκινούν πολέμους και φτωχοποιούν λαούς που οδηγούνται στην μετανάστευση, αν οι δυτικοί δεν περιοριστούν, τότε ούτε και η παράνομη μετανάστευση θα περιοριστεί…

Μετανάστευση: Πιάστε το πρόβλημα από την αρχή να δείτε πως λύνεται

Τα προβλήματα και μάλιστα τα σοβαρά δε λύνονται όταν τα πιάνεις στην κατάληξη τους αλλά όταν φροντίζεις να βρεις και να θεραπεύσεις την αιτία που τα προκαλεί.

Στην περίπτωση της παράνομης μετανάστευσης λοιπόν ολόκληρη η ΕΕ και κυρίως οι χώρες που φορτώνονται το μεγάλο βάρος, όπως η Ελλάδα και η Τουρκία, αντί να πιάσουν το πρόβλημα και να το λύσουν στην πηγή του έκαναν και κάνουν μπαλωματάκια που ουδόλως βοηθούν.

Οι άνθρωποι που φεύγουν από χώρες της Αφρικής και Ασίας το κάνουν λόγω απόλυτης ανέχειας, κατά κύριο λόγο. Και μιλάμε για χώρες που κάποιες άλλες θέλουν φτωχές ενώ στην πραγματικότητα δεν είναι.

Διαθέτουν αποθέματα σε χρυσό, διαμάντια, πετρέλαιο κι άλλες πηγές που θα μπορούσαν όχι μόνο να  θρέψουν τους εν δυνάμει μετανάστες αλλά να τους διασφαλίσουν ένα καλό επίπεδο ζωής τέτοιο που ποτέ να μη σκεφτούν να φύγουν μακριά.

Ποιοι όμως εκμεταλλεύονται αυτές τις πηγές πλουτισμού καταδικάζοντας τους ανθρώπους στους οποίους πραγματικά ανήκουν σε ανέχεια;

Εκεί είναι η πηγή του προβλήματος, γιατί οι εκμεταλλευτές είναι δυτικοί, κι εκείνοι υποκινούν πολέμους και φτωχοποιούν λαούς.

Αν λοιπόν αυτοί δεν περιοριστούν… η μετανάστευση διαρκώς θα μεγαλώνει και εκείνοι που θα την πληρώνουν δεν είναι σίγουρα τα κράτη που την προκαλούν αλλά χώρες όπως η Ελλάδα και η Τουρκία.

Χώρες «παραδόπιστες» και υποταγμένες, που οι πολιτικές τους ηγεσίες,  για μερικά εκατομμύρια ευρώ, δέχονται τα πάντα και στην πραγματικότητα μεταθέτουν το πρόβλημα στις κοινωνίες τους, οι οποίες δεν μπορούν να διαχειριστούν την «ενσωμάτωση» αυτών των ανθρώπων

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon