cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Κυ 19.05 2024

Ο «κλειστός» και παλιομοδίτης ΣΥΡΙΖΑ έχει πεθάνει

Δεν ξέρουμε τι θα γίνει στον δεύτερο γύρο των εσωκομματικών εκλογών όμως καλό θα ήταν το “φαινόμενο” Κασσελάκη να τους αφυπνίσει και να τους ανοίξει το δρόμο για το καινούργιο…

Ο «κλειστός» και παλιομοδίτης ΣΥΡΙΖΑ έχει πεθάνει

Διαβάσαμε με προσοχή την ανάλυση που έκανε ο Δημήτρης Μαύρος της MRB στην ΕΡΤ για τους λόγους για τους οποίους κατάφερε ο Στέφανος Κασσελάκης να σαρώσει στον πρώτο γύρο των εκλογών του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Διευθύνων σύμβουλος MRB είπε, μεταξύ άλλων, πως είναι έξι οι λόγοι για τους οποίους κέρδισε ο Στέφανος Κασσελάκης:

  • Έρχεται ξανά όπως ο Αλέξης Τσίπρας, με την έννοια του άφθαρτου.
  • Έρχεται με πιο μοντέρνο στιλ από τους άλλους υποψήφιους.
  • Έρχεται με social media, κάτι που ο ΣΥΡΙΖΑ δεν το είχε.
  • Πιο κεντρώο προφίλ.
  • Η ιστορία των αγγλικών.
  • Βάζει στην κουβέντα μια καλύτερη προσέγγιση στον τομέα της οικονομίας, όπως την αντιλαμβάνεται σήμερα ο Έλληνας.

Στα περισσότερα θα συμφωνήσουμε κι αν θελήσουμε να τα συμπυκνώσουμε μπορούμε να πούμε πως ο Στέφανος Κασσελάκης πήρε το προβάδισμα γιατί στη συνείδηση του κόσμου ο παλιός κλειστός και παλιομοδίτης ΣΥΡΖΑ έχει πεθάνει.

Δυστυχώς αυτό κάποια από τα κορυφαία στελέχη του κόμματος ακόμα δεν το έχουν καταλάβει και επιμένουν σε λογικές που δεν οδηγούν το ΣΥΡΙΖΑ στο μέλλον αλλά στο παρελθόν, των μονοψήφιων ποσοστών και της στείρας, και χωρίς ανταπόκριση στο λαό, αντιπολίτευσης.

Δεν ξέρουμε τι θα γίνει στον δεύτερο γύρο των εσωκομματικών εκλογών όμως καλό θα ήταν το “φαινόμενο” Κασσελάκη να τους αφυπνίσει και να τους ανοίξει το δρόμο για το καινούργιο.

Όχι για κανένα άλλο λόγο αλλά το «μονοπώλιο» σε καμιά έκφραση οικονομικής και πολιτικής ζωής δεν είναι καλό και δεν ωφελεί το κοινωνικό σύνολο.

Αν λοιπόν συνεχίσουν τα κόμματα της αντιπολίτευσης να «πέφτουν» και να παίρνει κεφάλι μόνο η ΝΔ μαντέψτε ποιος θα βγει χαμένος.

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon