cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Σα 04.05 2024

Ο κύριος “Ταπερνάκης” και η Διαύγεια

Η Διαύγεια πρόδωσε τα χιλιάρικα που έβγαιναν αφειδώς από το δημόσιο κορβανά για να πληρώνεται εκείνος που εμφάνιζε δήμαρχο και εκ νέου υποψήφιο σε δήμο της Κρήτης ως τον… καλύτερο δήμαρχο του νησιού!!!

Ο κύριος “Ταπερνάκης” και η Διαύγεια

Το ότι υπάρχουν παντού δημοσιογράφοι που δεν κάνουν σωστά τη δουλειά τους και εξυπηρετούν συμφέροντα είναι γνωστό.

Το ότι όμως εξυπηρετούν συμφέροντα και δεν φροντίζουν τις αμοιβές που λαμβάνουν γι αυτή τους την πράξη να τις κρύβουν καλά για να μην προκαλούν το δημόσιο αίσθημα, το μάθαμε εσχάτως.

Η Διαύγεια πρόδωσε τα χιλιάρικα που έβγαιναν αφειδώς από το δημόσιο κορβανά για να πληρώνεται εκείνος που εμφάνιζε δήμαρχο και εκ νέου υποψήφιο σε δήμο της Κρήτης ως τον… καλύτερο δήμαρχο του νησιού.

Και πώς να μην ήταν καλός ο δήμαρχος αφού καλοπλήρωνε για να ακούγεται η φωνή του και να πέφτει λάσπη στον αντίπαλο του, χωρίς ο τελευταίος να έχει την ευκαιρία να απαντήσει.

Και βέβαια η ενέργεια αυτή κρυφά από τον εργοδότη του δημοσιογράφου…

Δάγκωμα κανονικό στο χέρι που σε ταΐζει!!!

Κι όταν η Διαύγεια αποκάλυψε τη δράση του κυρίου “Ταπερνάκη” θα μας πείτε… και τι έγινε λοιπόν;

Αυτό το ξέρουν οι δυο τους, δημοσιογράφος και εργοδότης, καθώς ο δήμαρχος τελικά έχασε στις εκλογές (παρά τις φιλότιμες προσπάθειες του υποστηρικτή δημοσιογράφου) και του κόπηκε ο «βήχας» και η λαλιά.

Εμείς σας μεταφέρουμε το θέμα που προκάλεσε σούσουρο στα δημοσιογραφικά γραφεία και απέδειξε πως κάποιοι δεν τιμούν το επάγγελμα… ευτυχώς στην Κρήτη λίγοι.

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon