cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Πα 03.05 2024

Ο Μητσοτάκης βάζει και το State Department στη λίστα των «κακών»

Και γιατί το ελληνικό ΥΠΕΞ δεν είπε στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ να ρωτήσει πρώτα τα πετσοταϊσμένα ΜΜΕ πριν γράψει την έκθεση για το καθεστώς των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων στη χώρα μας;

Ο Μητσοτάκης βάζει και το State Department στη λίστα των «κακών»

Και που να ζούσαν στην Ελλάδα αυτοί που συνέταξαν την αρνητική έκθεση του Στέιτ Ντιπάρτμεντ για το καθεστώς των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων στη χώρα μας.

Τότε θα έβλεπαν τη διαφθορά σε όλο της το μεγαλείο καθώς οι παρακολουθήσεις δημοσιογράφων και πολιτικών με το παράνομο σύστημα Predator είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου σε όσα καταπληκτικά μας συμβαίνουν.

Που να έβλεπαν πως αν είσαι φίλος του συστήματος μπορείς να διαπράξεις κάθε είδους παρανομία, να δικαστείς, να καταδικαστείς και να είσαι ελεύθερος.

Ή να είσαι δημοσιογράφος να εκφράζεις ομοφοβικές ή ρατσιστικές απόψεις στο γυαλί και να χρησιμοποιείς χουντικά συνθήματα και να σε βάζουν σούμπιτο στο ευρωψηφοδέλτιο για να πας Ευρώπη.

Βέβαια τώρα στα μάτια της κυβέρνησης έγινε κακό και το Στέιτ Ντιπάρτμεντ που τόλμησε να θίξει την καλύτερη κυβέρνηση και τον καλύτερο πρωθυπουργό που πέρασε ποτέ από το Μαξίμου.

«Ιδιαίτερα σημαντικό για την ακεραιότητα, την αξιοπιστία και την αντικειμενικότητα της έκθεσης είναι το γεγονός ότι δεν ζητήθηκε η άποψη της ελληνικής πολιτείας σε σχέση με τα αναφερόμενα θέματα», αναφέρει σε ανακοίνωσή του το ΥΠΕΞ.

Βέβαια κακώς που το ΥΠΕΞ δεν πρόσθεσε στην ανακοίνωση του να ρωτηθούν και τα πετσοταϊσμένα ΜΜΕ της Ελλάδας για να δώσουν την εικόνα της «απόλυτης δημοκρατίας» που ζούμε.

Γιατί τελικά εκείνα είναι οι μεγαλύτεροι σύμμαχοι και δεκανίκια του σάπιου συστήματος που έχει εγκαθιδρυθεί τα τελευταία χρόνια.

Με τη βοήθεια αυτών γίνεται το μαύρο άσπρο και εξασφαλίζονται τα 41% και με τη βοήθεια αυτών αποκρύπτονται οι μεγάλες αλήθειες.

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon