cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Σα 04.05 2024

Ο Στέφανος Κασσελάκης στο Cretanews

Τι σχολιάζει για την επίσκεψη του στην Κρήτη ο Στέφανος Κασσελάκης; Θα έχει το 2 μπροστά το ποσοστό του ΣΥΡΙΖΑ στις Ευρωεκλογές;

Ο Στέφανος Κασσελάκης στο Cretanews

Λίγο πριν μπει στο αεροπλάνο της επιστροφής για την Αθήνα το Cretanews “τσάκωσε”, στην κυριολεξία, τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ και Αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, κ. Στέφανο Κασσελάκη, στο Αεροδρόμιο Ηρακλείου Νίκος Καζαντζάκης.

Σ’ αυτό το σημείο να αναφέρουμε ότι μετά την επίσκεψη του στο Νοσοκομείο Σητείας και Αγίου Νικολάου και λίγο πριν αναχωρήσει για την Αθήνα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είχε προγραμματίσει συνάντηση με τον Αερολιμενάρχη Ηρακλείου κ. Γιώργο Πλιάκα καθώς και με εργαζομένους στην Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας.

Και κάπως έτσι είχαμε την ευκαιρία να καταγράψουμε on camera την ολοκληρωμένη εικόνα του κ. Κασσελάκη για την περιοδεία του στην Κρήτη.

  • Τι είδε και τι άκουσε από τους φορείς με τους οποίους συναντήθηκε;
  • Tι μηνύματα πήρε από τον κόσμο του ΣΥΡΙΖΑ και τους πολίτες της Κρήτης;

Είναι η Κρήτη και οι Κρητικοί ριγμένοι από τον Κρητικό Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη;

Μας μίλησε για την “υστέρηση” της Κρήτης σε έργα υποδομής, όπως για παράδειγμα τον ΒΟΑΚ και τις τεράστιες καθυστερήσεις που έχει φέρει η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη μαζί με τα διόδια, για τις επενδύσεις στην πράσινη μετάβαση και τις ενεργειακές κοινότητες. Ενώ καυτηρίασε την εικόνα που παρουσιάζει η δημόσια υγεία στην Κρήτη με τα υποστελεχωμένα – διαλυμένα νοσοκομεία.

Φυσικά, ένα χρόνο μετά το έγκλημα στα Τέμπη, δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στα προβλήματα υποστελέχωσης αλλά και υστέρησης σε τεχνολογικό εξοπλισμό που τελευταία αντιμετωπίζει η ΥΠΑ με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την ασφάλεια στις αεροπορικές μεταφορές.

Έχουμε μήνυμα. Έχουμε κίνημα…

Σχολίασε το νέο motto “έχουμε μήνυμα, έχουμε κίνημα” με το οποίο “άνοιξε” από την Κρήτη η προεκλογική καμπάνια του ΣΥΡΙΖΑ για τις Ευρωεκλογές, όπου μας εξήγησε ποιο είναι το “μήνυμα” και ποιο το “κίνημα”.

Θα έχει το 2 μπροστά το ποσοστό του ΣΥΡΙΖΑ στις Ευρωεκλογές;

Και στο τέλος βέβαια βγάλαμε και το δημοσιογραφικό… “λαβράκι” μιας και πήραμε μια πιο ξεκάθαρη απάντηση αναφορικά με την εκτίμηση στα ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ στις επερχόμενες Ευρωεκλογές του Ιουνίου.

Στην συνέχεια μπορείτε να δείτε τον Στέφανο Κασσελάκη on camera, όπως σίγουρα δεν τον έχετε δει ξανά. Μαζί του και ο βουλευτής Ηρακλείου Χάρης Μαμουλάκης.

Τέλος, να ευχαριστήσουμε τον Αερολιμενάρχη Ηρακλείου και το προσωπικό του Αεροδρομίου Ηρακλείου για την παραχώρηση της αίθουσας VIP για την πραγματοποίηση της συνέντευξης.

βίντεο-μοντάζ: Yiorgis Pakioufakis

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon