cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Δε 06.05 2024

Όπως και να το δεις μάζεψε περισσότερο κόσμο

Ο Τσίπρας δεν φοβήθηκε την πλατεία, ξέρει όμως και τις δυνάμεις που έχει στην Κρήτη και έτσι κέρδισε εύκολα το στοίχημα των εντυπώσεων, θα κερδίσει όμως και το στοίχημα της κάλπης;

Όπως και να το δεις μάζεψε περισσότερο κόσμο

Αντικειμενικά μιλώντας η συγκέντρωση Τσίπρα στο Ηράκλειο ήταν η πιο επιτυχημένη μέχρι σήμερα πολιτικού αρχηγού που επισκέφθηκε την πόλη εν όψει των εκλογών της 21ης Μαΐου.

Πολύς κόσμος, αν και συγκρίσεις με τις συγκεντρώσεις προηγούμενων δεκαετιών δεν μπορούν να γίνουν, και επιπλέον παλμός εκ μέρους των πολιτών που συμμετείχαν.

Ο Τσίπρας δεν φοβήθηκε την πλατεία και δεν επέλεξε έναν απόλυτα κλειστό χώρο για να μιλήσει στο Ηράκλειο.

Ξέρει τις δυνάμεις που έχει στην Κρήτη και με βάση αυτές κέρδισε το στοίχημα των εντυπώσεων.
Βέβαια είδαμε στα social media οργανωμένους στη ΝΔ Ηρακλειώτες να κάνουν σχόλια για πολύ μικρή συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ που όπως έγραφαν ως αντίβαρο έφερε την επίθεση του Αλέξη Τσίπρα προς τον πρόεδρο τους Κυριάκο Μητσοτάκη, καθώς δεν είχε τίποτα άλλο να δείξει.

Λες και θέλει πολύ ο όποιος αρχηγός, κι όχι μόνον του ΣΥΡΙΖΑ, να συγκεντρώσει «εγκυκλοπαίδεια» με τα κακώς πεπραγμένα του Μητσοτάκη αραδιάζοντας τα σε μια ομιλία του.

Είναι τόσα πολλά που θα μπορούσε μόνο με αυτά να μιλάει για ώρες.

Σε κάθε περίπτωση πάντως νικητές βγάζουν μόνο οι κάλπες κι όχι οι συγκεντρώσεις που απλά μας δίνουν μια γεύση για την αποδοχή που έχει ένας πολιτικός και το κόμμα του στην κοινωνία όπου απευθύνεται.

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon