cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Σα 20.04 2024

Πάει για αυτοδυναμία ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Ραγδαίες εξελίξεις…

Αποκλειστικές πληροφορίες του “θείου Γιώργου” από έγκυρες πηγές της Κουμουνδούρου αποκαλύπτουν την πολύ σημαντική και μεγάλης βαρύτητας απόφαση του Κρεμλίνου να τελειώσουν τον πρωθυπουργό μας Κυριάκο Μητσοτάκη και να πριμοδοτήσουν τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα…

Πάει για αυτοδυναμία ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Ραγδαίες εξελίξεις…

Η απόφαση της ρωσικής κυβέρνησης ελήφθη σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες λίγες μέρες μετά την προσφορά τεθωρακισμένων στην Ουκρανία από την ελληνική κυβέρνηση. Οι ίδιες πηγές μας είπαν πως ο πρόεδρος Πούτιν ξενύχτησε πολλά βράδια περπατώντας πάνω κάτω στον διάδρομο του Κρεμλίνου όπου βρίσκονται τα πορτρέτα του πρίγκηπα Ορλώφ, της Μεγάλης Αικατερίνης και του τσάρου Νικολάου Α’, μονολογώντας πως τον πρόδωσαν οι Έλληνες, ενώ άλλες φορές ζητούσε από το επιτελείο του να τον φέρουν σε επαφή με κάποιον Παναγιώτη Λαφαζάνη, πράγμα που δεν κατέστη δυνατόν.

Όταν πέρασαν λίγες μέρες και ο Ρώσος πρόεδρος συνήλθε από το σοκ, σε σύσκεψη με ανώτατα στελέχη, μεταξύ των οποίων και ο υπουργός εξωτερικών Λαβρώφ, αλλά και εμπειρογνώμονες των μυστικών υπηρεσιών πάρθηκε η απόφαση να στηριχτεί με κάθε μέσον ο Αλέξης Τσίπρας και να συκοφαντηθεί ο πρωθυπουργός μας Κυριάκος Μητσοτάκης.

Το σχέδιο προέβλεπε συγκεκριμένα την ενεργοποίηση του γνωστού ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, και προσωπικού φίλου του προέδρου Πούτιν, Στέλιου Κούλογλου, παλαιού στελέχους του ΕΚΚΕ (Επαναστατικό Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας), όπου ο Κούλογλου είχε το παρατσούκλι “κορτάκιας” λόγω της έντονης ερωτικής του ζωής και των συνεχών κατακτήσεων στο γυναικείο φύλο.

Πιό συγκεκριμένα δόθηκε εντολή να την “πέσει”, κατά το κοινώς λεγόμενο, ο Κούλογλου στην πρόεδρο της επιτροπής PEGA του Ευρωκοινοβουλίου Σόφι Ιν’τ Βέλτ, που εκείνο το διάστημα ζούσε μόνη και χωρίς σύντροφο σε ένα σκοτεινό ανήλιαγο υπόγειο διαμέρισμα στις Βρυξέλλες για λόγους οικονομίας.

Ο έμπειρος Κούλογλου δεν δυσκολεύτηκε να την πιάσει στα δίχτυα του έρωτα, και υποσχόμενος κρουαζιέρα στον ήλιο και τα ελληνικά νησιά έπεισε την αφελή Ευρωπαία να συντάξει μία εξαιρετικά αρνητική έκθεση για τον πρωθυπουργό μας και την κυβέρνηση του.

Η άμαθη στην γοητεία των Ελλήνων εραστών Σόφι έχει μετατραπεί σε άβουλο πιόνι στα χέρια του συριζαίου ευρωβουλευτή ο οποίος την μύησε και στό μοναδικό, διάσημο ελληνικό street food, το σουβλάκι του Κάββουρα στην πλατεία Εξαρχείων, όπου σύχναζε στα νιάτα του μαζί με άλλους αναρχικούς και τρομοκράτες.

Το cretanews διαθέτει ακλόνητα στοιχεία και ντοκουμέντα για την υπόθεση PEGA, ενώ σε άλλη ευκαιρία θα αποκαλύψουμε και τον τρόπο με τον οποίο πείστηκαν οι “Ρεπόρτερ Χωρίς Σύνορα” να στραφούν κατά της χώρας μας και προσωπικά κατά του πρωθυπουργού μας.

Συνωμότες φτάνει το τέλος σας…

Update: Επειδή βλέπω ότι το άρθρο γίνεται viral, που λένε και στο χωριό μου αν και από χωριό δεν είμαι γω, πρέπει να σημειώσω ότι… τρολάρουμε!!!

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon