cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Πα 17.05 2024

Πέφτουν τα ποσοστά έρχονται τα… μπόνους

Τα ποσοστά της ΝΔ δεν αυγατίζουν κι έτσι ο Μητσοτάκης επιστρατεύει και πάλι την γνωστή και δοκιμασμένη συνταγή…

Πέφτουν τα ποσοστά έρχονται τα… μπόνους

Πλησιάζουν οι Ευρωεκλογές, τα ποσοστά της ΝΔ δεν αυγατίζουν κι έτσι ο Μητσοτάκης επιστρατεύει και πάλι την γνωστή και δοκιμασμένη συνταγή των παροχών. Έτσι τον είδαμε τη Μεγάλη Δευτέρα να ανακοινώνει ειδικό μπόνους παραγωγικότητας στους δημόσιους υπαλλήλους, ανάλογα με την υλοποίηση συγκεκριμένων στόχων.

Βέβαια ποιος θα κρίνει αυτή την υλοποίηση και πόσοι τελικά θα βάλουν το μπόνους στην τσέπη είναι άλλη κουβέντα που θα φανεί στην πράξη.

Εμείς πάντως περιμένουμε όσο στενεύει ο κλοιός γύρω από το κυβερνών κόμμα να δούμε κι άλλα επιδόματα, τα οποία με τόση ακρίβεια και υψηλό κόστος ζωής είναι σταγόνα στον ωκεανό των αναγκών του κάθε πολίτη.

Αφήστε που τώρα με το Πάσχα όλοι θα καταλάβουν για τα καλά στο πετσί τους ότι η οικονομική ευμάρεια είναι αέρας κοπανιστός… και πως θα γίνει αυτό;

Μα πηγαίνοντας στο πρατήριο για καύσιμα για τις μετακινήσεις των ημερών, στον κρεοπώλη για το αρνί του τραπεζιού, στο ΣΜ για τα υπόλοιπα αγαθά, κι όσοι ταξιδέψουν με τα κόστη των εισιτηρίων, των διοδίων και λοιπών εξόδων…

Θα ζητήσουν Ανάσταση!!! πριν έλθει η ώρα της με τόσο ξεπαριάδιασμα…

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon