cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Πα 26.04 2024

Πικρές αλήθειες πίσω από τις δημοσκοπήσεις

Στα ποιοτικά χαρακτηριστικά των δημοσκοπήσεων όμως, που σχεδόν κανένας δεν διαβάζει, αυτά που καταγράφονται δεν είναι καθόλου τυχαία…

Πικρές αλήθειες πίσω από τις δημοσκοπήσεις
Πικρές αλήθειες γύρω από τις δημοσκοπήσεις

Το ότι έχουμε συνεχόμενες δημοσκοπήσεις μην το πάρετε τοις μετρητοίς. 

Δεν έρχονται εκλογές σύντομα. Τυχαίο γεγονός είναι. 

Το γεγονός πως, οτιδήποτε κι αν συμβεί στη χώρα, η Νέα Δημοκρατία διατηρεί προβάδισμα 5 – 7 μονάδες, αλλά κανένα άλλο κόμμα δεν κεφαλαιοποιεί τίποτα, επίσης μην το πάρετε τοις μετρητοίς. Τυχαίο είναι κι αυτό.

Στα ποιοτικά χαρακτηριστικά όμως, που σχεδόν κανένας δεν διαβάζει, αυτά που καταγράφονται δεν είναι τυχαία. Ο κόσμος έχει ζοριστεί πάρα πολύ από την ακρίβεια. Αγχώνεται για την ένταση που υπάρχει με την Τουρκία (εδώ μπορεί να μπει ένας αστερίσκος αναφορικά με το γιατί δεν κεφαλαιοποιεί κάτι ο ΣΥΡΙΖΑ) και θεωρεί κάθε μέρα που περνά, ότι η κατάσταση στο σπίτι του γίνεται χειρότερη. 

Την ίδια ώρα, πιστεύει πως η Διαφθορά και η Διαπλοκή αποτελούν σχεδόν το ίδιο πρόβλημα με αυτό των ιδιαίτερα χαμηλών μισθών και συντάξεων, ενώ δεν δίνει και τόσο μεγάλη σημασία στις υποκλοπές ή το μεταναστευτικό. 

Λογικό δεν είναι όμως; 

Κοινώς… έχουμε μια Νέα Δημοκρατία που πανηγυρίζει. Έναν ΣΥΡΙΖΑ που δεν παίζει πενιά. Κι έναν λαό που «πεινάει» και δεν ενδιαφέρεται για τίποτα άλλο παρά μόνο για την προσωπική του επιβίωση, την οποία θεωρεί πως μπορεί να βελτιώσει αν σταματήσουν οι πολιτικοί να είναι λαμόγια. 

Κι αυτό κάποιοι βουλευτές, κάποιοι υπουργοί και κάποιοι αρχηγοί κομμάτων ίσως πρέπει να το δουν πολύ σοβαρά.

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon