cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Πα 17.05 2024

Σαν πολλά δε μαζεύονται τα περίεργα περιστατικά γύρω από τις εκλογές;

Πάντως δεν μπορείτε να πείτε η Κυβέρνηση της ΝΔ φροντίζει για τα καλά το αδιάβλητο των εκλογών και της διαδικασίας που το περιβάλλει – Ξέφραγο αμπέλι με όλη τη σημασία της λέξης

Σαν πολλά δε μαζεύονται τα περίεργα περιστατικά γύρω από τις εκλογές;

Πρώτα τα προσωπικά στοιχεία των αποδήμων λες κι είναι φειγ βολαν φθάνουν στα χέρια της Άννας Μισέλ Ασημακοπούλου για να αρχίσει ένα γαϊτανάκι ευθυνών γύρω από το ποιος τα διέρρευσε και τώρα μαθαίνουμε για διάρρηξη στο χώρο του ΥΠΕΣ όπου στεγάζεται η Διεύθυνση εκλογών, απ όπου δεν ξέρουμε ακόμα τι στοιχεία εκλάπησαν ή αλλοιώθηκαν.

Ξέφραγο αμπέλι με όλη τη σημασία της λέξης αλλά κατά τα λοιπά η Νίκη Κεραμέως μιλάει για «φερόμενη διάρρηξη», παρόλο που φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν δείχνουν σπασμένη την κλειδαριά της πόρτας του γραφείου του διευθυντή εκλογών της κεντρικής υπηρεσίας του υπουργείου Εσωτερικών.

Και βέβαια τα κόμματα της αντιπολίτευσης καλά κάνουν και αναδεικνύουν το θέμα γιατί κάτι βρωμάει πολύ… κι ίσως να το βρούμε μπροστά μας στις επερχόμενες εκλογές.

Είναι και ατζαμήδες βρε παιδί μου όποιοι κι αν έκαναν τη ζημιά γιατί δε φρόντισαν να βρουν αντικλείδι αλλά έσπασαν την κλειδαριά.

Και βέβαια η Υπουργός Εσωτερικών αντί να προσπαθεί να ρίξει στάχτη στα μάτια όλων καλό θα είναι να αναλάβει τις ευθύνες της γιατί σαν πολλά να μαζεύτηκαν που σχετίζονται με εκλογές και το σκηνικό προσφέρεται για καλλιέργεια πολλών και ανησυχητικών… σεναρίων.

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon