cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Σα 04.05 2024

ΣΥΡΙΖΑ: Από διχασμό σε διχασμό…

Μια χαρά το πάτε εκεί στο ΣΥΡΙΖΑ στις Ευρωεκλογές θα ψάχνετε ψήφους με το κιάλι – Κάνετε στην κυριολεξία την τρίχα τριχιά και νομίζετε πως ο κόσμος περιστρέφεται γύρω από την ύπαρξη σας;

ΣΥΡΙΖΑ: Από διχασμό σε διχασμό…

Μια χαρά το πάτε εκεί στο ΣΥΡΙΖΑ, από εκλογή σε εκλογή κι από διχασμό σε διχασμό.

Δεν ξέρουμε αν έχετε κατανοήσει πως έχουν περάσει κάμποσοι μήνες από τότε που η βάση σας εξέλεξε αρχηγό και καταφέρατε να είστε πάλι στο σημείο μηδέν.

Κι όχι μόνο αυτό αλλά αντί να βλέπετε τα μεγάλα προβλήματα του ελληνικού λαού, που με τη διακυβέρνηση Μητσοτάκη, γίνονται διαρκώς μεγαλύτερα βλέπετε μόνο εχθρούς ανάμεσα σας.

Κάνετε στην κυριολεξία την τρίχα τριχιά και νομίζετε πως ο κόσμος περιστρέφεται γύρω από την ύπαρξη σας τροφοδοτώντας με δυσαρέσκεια και τους τελευταίους που σας ψήφισαν και εναπόθεσαν σε εσάς τις ελπίδες τους για κάτι διαφορετικό στην πολιτική σκηνή.

Σε λίγους μήνες έρχονται οι ευρωεκλογές που ήταν μια καλή ευκαιρία να πάρετε κεφάλι μετά την ήττα των εθνικών εκλογών κι αντί γι αυτό βαδίζετε ντουγρού μια νέα μεγάλη ήττα.

Θα τρίβουν τα χέρια τους στη ΝΔ που θα καταφέρει ξανά τη δυσαρέσκεια που υπάρχει απέναντι τις πολιτικές της, από μια μεγάλη μερίδα του πληθυσμού, να τη μετατρέψει σε νίκη γιατί ο κόσμος με αυτά που βλέπει θα πιστέψει πως δεν έχει εναλλακτικές.

Αντί να κτίσετε ένα νέο κόμμα, αφού σας δόθηκε η ευκαιρία, θέλετε να επιστρέψετε στην εποχή που υπήρχαν οι συνιστώσες και καθεμιά σήκωνε το μπαϊράκι της οδηγώντας αυτό που είχατε βαπτίσει τότε ως κόμμα σε ποσοστά 3-4%.

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon