cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Τρ 07.05 2024

Τα λύσε όλα τα προβλήματα ο ανέμελος και συνεχίζει τα μπάνια του

Όλα τα ευρωπαϊκά κράτη βρίσκονται σε συναγερμό, μετρούν και ξαναμετρούν πως θα βγάλουν το χειμώνα και ο δικός μας από παραλία σε παραλία…

Τα λύσε όλα τα προβλήματα ο ανέμελος και συνεχίζει τα μπάνια του

Τα χει λύσει, νομίζει, ο ανέμελος Πρωθυπουργός μας τα οξύτατα προβλήματα της χώρας και τα ακόμα χειρότερα που μας περιμένουν και που τον χάνεις που τον βρίσκεις στις παραλίες των Χανίων κάνει τα μπάνια του.

Όλα τα ευρωπαϊκά κράτη βρίσκονται σε συναγερμό, μετρούν και ξαναμετρούν πως θα βγάλουν το χειμώνα, κι αυτός στον κόσμο του.

Έχει την αυταπάτη πως θα πάει στη ΔΕΘ θα πετάξει λίγα ακόμα ψίχουλα, που τα φίλα προσκείμενα ΜΜΕ στην Κυβέρνηση θα παρουσιάσουν ως σανίδα σωτηρίας, και καθάρισε…

Όμως δεν είναι έτσι, καθώς το καζάνι βράζει και τα επιδοματάκια το χειμώνα δεν θα λειτουργήσουν γιατί οι ανάγκες θα αυξηθούν.

Ήδη οι πρατηριούχοι άρχισαν να μιλούν για αύξηση στην τιμή του πετρελαίου θέρμανσης κατά 100%.

Σύμφωνα με την πρόεδρο των βενζινοπωλών της Αττικής Μαρία Ζάγκα, η διάθεση πετρελαίου θέρμανσης φέτος αναμένεται να ξεκινήσει στις 15 Οκτωβρίου. Πέρυσι η αρχική τιμή του ήταν 1,1 ευρώ ανά λίτρο και φέτος, με βάση τα μέχρι τώρα δεδομένα, θα ξεκινήσει από τα 1,6 ευρώ, δηλαδή 45% ψηλότερα. Πέρυσι η τιμή ήταν αυξημένη κατά 37,5% σε σχέση με τα 0,8 ευρώ ανά λίτρο του 2020. Συνολικά, δηλαδή  σε σχέση με το 2020, το πετρέλαιο θέρμανσης αναμένεται να διατεθεί φέτος τον Οκτώβριο αυξημένο κατά 100%.

Υπό αυτές τις συνθήκες μήπως ο ανέμελος Κυριάκος Μητσοτάκης έχει σκεφθεί, ενώ απολαμβάνει το μπάνιο του, πόσοι θα έχουν δυνατότητα να αγοράσουν πετρέλαιο για να ζεσταθούν;

Εννοείται πως ηλεκτρική σόμπα με τις κατραπακιές που δέχονται οι καταναλωτές στους λογαριασμούς ρεύματος δεν θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν ενώ θα χουμε και τρελές αυξήσεις στις τιμές των καυσόξυλων.

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon