cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Δε 06.05 2024

Τα πολιτικά “βιογραφικά” δεν χτίζονται μόνο με το χαμόγελο…

Άλλοι εκλέγονται επειδή δεν αφήνουν μνημόσυνο και κηδεία που να μην πάνε κι άλλοι με πίτες… Και τώρα που τελείωσαν οι κοπές πίτας τι θα κάνει ο νεαρός περιφερειακός σύμβουλος;

Τα πολιτικά “βιογραφικά” δεν χτίζονται μόνο με το χαμόγελο…

Προφανώς θα πάρει σβάρνα όλες τις άλλες εκδηλώσεις για να σκορπίσει απλόχερα το χαμόγελο του;

Για το νεαρό περιφερειακό σύμβουλο λέμε που από την εκλογή του κι έπειτα έχει πάει σε τόσες πίτες, εκδηλώσεις για γυναίκες και βραβεύσεις , μας έχει προσφέρει τόσο πλούσιο φωτογραφικό υλικό με τον ίδιο να χαμογελά, που υποθέτουμε πως ήδη από τώρα έχει εξασφαλίσει την επανεκλογή του.

Άλλοι εκλέγονται επειδή δεν αφήνουν μνημόσυνο και κηδεία που να μην πάνε κι άλλοι με πίτες…αφού στους ψηφοφόρους αυτό αρκεί για να τους εκπροσωπήσει κάποιος σε κορυφαίο θεσμικό όργανο, εμείς τι να πούμε μας περισσεύει.

Πάντως απ ότι ξέρουμε ο εν λόγω νέος έχει αναλάβει και μια σημαντική αρμοδιότητα που θα χαρούμε πολύ να δούμε πως και σε αυτήν προσφέρει το κατιτίς του πέρα από το χαμόγελο των αστέρων σε άλλες άσχετες με την αρμοδιότητα του συνάξεις.

Νέο παιδί είναι πρέπει κάποιος να το συμβουλεύσει πως τα βιογραφικά δεν γράφονται με χαμογελαστές φωτογραφίες αλλά με έργο.

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon