cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Τε 24.04 2024

Τι είδε ο Ασιάτης τη βραδιά των εκλογών στην Πλατεία Ελευθερίας

Μέσα σ’ όλα, το βράδυ των εκλογών είχαμε και τον νεαρό Aσιάτη που περιφερόταν στα εκλογικά κέντρα των κομμάτων και τραβούσε φωτογραφίες! Εδώ δεν είναι Ιαπωνία, εδώ είναι Ελλάδα…

Τι είδε ο Ασιάτης τη βραδιά των εκλογών στην Πλατεία Ελευθερίας

Μέσα σ’ όλα, το βράδυ των εκλογών, οι πιο παρατηρητικοί ίσως να πρόσεξαν στην πλατεία Ελευθερίας το νεαρό Aσιάτη που περιφερόταν στα εκλογικά κέντρα των κομμάτων και τραβούσε φωτογραφίες.

Είδε κόσμο στην πλατεία και προφανώς ξαφνιασμένος απ’ όλο αυτό το σκηνικό το εξέλαβε ως αξιοθέατο και το αποθανάτισε πολλάκις.

Μάλιστα δε χόρταινε τις εικόνες του κόσμου που, καρφωμένος στις οθόνες, παρακολουθούσε τα εκλογικά αποτελέσματα, με άλλους να χαίρονται κι άλλους να είναι κατηφείς, και γι αυτό φωτογράφιζε και ξαναφωτογράφιζε με το κινητό του, πηγαίνοντας πότε στο ένα εκλογικό κέντρο πότε στο άλλο και ξανά από την αρχή.

Φανταζόμαστε στη χώρα του οι εκλογές θα είναι απολύτως βουβές καθώς ως γνωστόν το προνόμιο της «βαβούρας» το έχουμε κυρίως οι μεσογειακοί λαοί σε κάθε έκφραση της ζωής μας.

«Εδώ δεν είναι Ιαπωνία, όπου οι εργαζόμενοι απεργούν υποτίθεται, δουλεύοντας, φορώντας ένα άσπρο περιβραχιόνιο», όπως είχε πει και ο Δημήτρης Κουτσούμπας.

Εδώ είναι Ελλάδα και στις απεργίες μας και στις εκλογές μας «το ζούμε» στο έπακρο, γιατί το αποτέλεσμα τους επηρεάζει τις ζωές μας…

Άλλο που καμιά φορά είναι δική μας επιλογή το να τις καταστρέφει κιόλας.

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon