cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Πα 03.05 2024

Τουιτάρει για να κοκορευτεί για την αυτοθυσία των εργαζομένων στα νοσοκομεία που ο ίδιος απαξιώνει

Δεν θέλουν tweets για τις επιτυχίες τους τα δημόσια νοσοκομεία αλλά στήριξη στην πράξη, οτιδήποτε άλλο είναι για λαϊκή κατανάλωση… και τζάμπα αυτοπροβολή του… κύριου Υπουργού

Τουιτάρει για να κοκορευτεί για την αυτοθυσία των εργαζομένων στα νοσοκομεία που ο ίδιος απαξιώνει

Το λες και θράσος το να βγαίνει ο Υπουργός Υγείας και να κοκορεύεται για την επιτυχημένη επέμβαση σε 25χρονη με πνευμονική εμβολή, στο νοσοκομείο Γεννηματάς την ώρα που όλες οι αποφάσεις και κινήσεις του Υπουργείου του κινούνται προς την κατεύθυνση απαξίωσης της δημόσιας υγείας.

Μέσα σε αυτό το δυσάρεστο κλίμα που επικρατεί στα δημόσια νοσοκομεία μόνο θετική ενέργεια δε λες το tweet του Άδωνι Γεωργιάδη που περιέγραψε τις κινήσεις που έγιναν ώστε να σωθεί η νεαρή κοπέλα στο Γ. Γεννηματάς.

Δηλαδή τι ήθελε να μας πει πως τα νοσοκομεία που δουλεύουν οριακά εξαιτίας των ελλείψεων σε προσωπικό, τα οποία κρατιούνται όρθια μόνο χάρη στην αυτοθυσία των εργαζομένων τους, μπορούν να κάνουν θαύματα;

Μα αυτό εμείς οι πολίτες το ξέρουμε πολύ καλά. Γι αυτό φωνάζουμε και στηρίζουμε τις κινητοποιήσεις που πραγματοποιούνται για τη δημόσια υγεία απαιτώντας στήριξη της.

Ο Υπουργός και η κυβέρνηση δεν το ξέρουν ή κάνουν πως δεν το ξέρουν γιατί θέλουν να σπρώξουν τον κόσμο που έχει ανάγκη περίθαλψης στον ιδιωτικό τομέα.

Αν λοιπόν ο κ. Γεωργιάδης ήθελε πράγματι να στηρίξει το Γεννηματάς και το κάθε Γεννηματάς της χώρας θα μπορούσε αντί να κάνει θέμα ανάρτησης τις επιτυχίες τους να αποδείξει στην πράξη πως αναγνωρίζει το σπουδαίο έργο τους.

Κι αυτό μπορεί να γίνει μόνο καλύπτοντας τα αιτήματα των ανθρώπων που αποτελούν την ψυχή των δημόσιων νοσηλευτικών ιδρυμάτων.

Οτιδήποτε άλλο είναι για λαϊκή κατανάλωση… και τζάμπα αυτοπροβολή

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon