cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Πε 02.05 2024

Λύσεις μπαλώματα στην υγεία κι όπου βγει

Μετακινεί γιατρό από νοσοκομείο σε νοσοκομείο, σε “καλύπτει” προσωρινά, αφήνοντας ακάλυπτο άλλο νοσηλευτικό ίδρυμα… και το πρόβλημα «τακτοποιήθηκε» κι όπου βγει!!!

Λύσεις μπαλώματα στην υγεία κι όπου βγει

Έτσι λύνει τα προβλήματα ο Υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης: Δεν έχεις γιατρό στο νοσοκομείο και δεν μπορείς να λειτουργήσεις; Μετακινεί γιατρό από άλλο νοσοκομείο, σε καλύπτει αφήνοντας ακάλυπτο το άλλο νοσηλευτικό ίδρυμα… κι όπου βγει.

Αποφάσισε το Νοσοκομείο Παίδων «Π. & Α. Κυριακού» πως θα σταματήσει τα τακτικά χειρουργεία γιατί δεν έχει προσωπικό και ο κ. Γεωργιάδης μετακίνησε έναν αναισθησιολόγο από το Νοσοκομείο Παίδων Πεντέλης, έναν αναισθησιολόγο από το Νοσοκομείο Παίδων «Η Αγία Σοφία» κι έναν αναισθησιολόγο από το Νοσοκομείο Κορίνθου και το πρόβλημα «τακτοποιήθηκε».

Έταξε πως θα προκηρύξει και θέσεις γιατρών για να μην καλύπτουν δανεικοί γιατροί τις ανάγκες του νοσοκομείου και καθάρισε.

Το αν θα βρεθούν γιατροί με τους μισθούς που δίνει η Κυβέρνηση και τα εξαντλητικά ωράρια που θα πρέπει να εργαστούν δεν απασχολεί τον Υπουργό.

Αρκεί που για την ώρα έκλεισε στόματα, αφού τα μπαλώματα έγιναν πλέον κανόνας και στο χώρο της υγείας.

Άλλωστε έτσι λειτουργεί η εκπαίδευση και πολλές άλλες δημόσιες υπηρεσίες.

Μόνο που εκεί τα κενά παραμένουν για μεγάλα χρονικά διαστήματα γιατί δεν υπάρχουν έντονες διαμαρτυρίες αφού με αυτά και με τ’ άλλα έγινε τρόπος ζωής εδώ και πολλές δεκαετίες η υπολειτουργία τους.

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon