cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Πε 02.05 2024

«Πολιτιστικό Καλοκαίρι Χανιά 2023» – Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων

Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα των καλοκαιρινών εκδηλώσεων και δράσεων του Δήμου Χανίων – Από τον Ιούλιο μέχρι και τα μέσα Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιούνται συναυλίες, εκθέσεις, θεατρικά, stand up, δράσεις για παιδιά κ.α…

«Πολιτιστικό Καλοκαίρι Χανιά 2023» – Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων

Το σύνολο των πολιτιστικών εκδηλώσεων που απαρτίζουν το φετινό «Πολιτιστικό Καλοκαίρι Χανιά 2023» με πληθώρα δρώμενων για μικρούς και μεγάλους, ανακοινώθηκε, στο πλαίσιο συνέντευξης Τύπου που πραγματοποιήθηκε στο Μεγάλο Αρσενάλι-Κ.Α.Μ.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του δήμου, η Κοινωφελής Επιχείρηση Πολιτισμού και Περιβάλλοντος του Δήμου Χανίων, για ακόμα ένα καλοκαίρι αξιοποιεί χώρους του Δήμου Χανίων, και διοργανώνει και φιλοξενεί θεατρικές παραστάσεις, συναυλίες, χορευτικά δρώμενα, κινηματογραφικές προβολές, εκθέσεις και πολλές δράσεις ειδικά σχεδιασμένες για παιδιά.

Ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού σημείωσε χαρακτηριστικά: «Για ένα ακόμα καλοκαίρι ο Δήμος Χανίων, η ΚΕΠΠΕΔΗΧ-ΚΑΜ, πολιτιστικές δομές του Δήμου, φορείς και οργανώσεις, σωματεία, σύλλογοι, δραστήριοι ιδιώτες, όλοι μαζί προσφέρουμε εκδηλώσεις ποιότητας για όλους, για μικρά και μεγάλα παιδιά, για οικογένειες ακόμα και για επισκέπτες».

Όπως επισήμανε, «με αυτόν τον τρόπο θα ζήσουμε και αυτή τη χρονιά, ένα έντονο Πολιτιστικό Καλοκαίρι στα Χανιά, που προσπαθούμε να αποτυπώσουμε με αποκλειστικά ψηφιακό τρόπο τα τελευταία χρόνια στην επίσημη ιστοσελίδα του Πολιτισμού του Δήμου Χανίων».

Η επίσημη ιστοσελίδα του Πολιτισμού του Δήμου Χανίων μετράει επισκέπτες καθημερινά, ενώ υπάρχει και η επιλογή να ενημερώνονται μέσω newsletter εβδομαδιαίως.

Δημιουργήθηκε μια συνολική αποτύπωση με το συνοπτικό πρόγραμμα, όπου ο καθένας μπορεί να δει αναλυτικά ημερομηνίες και τύπο εκδήλωσης, ενώ κάνοντας κλικ σε κάθε ξεχωριστή εκδήλωση μπορούν να ενημερωθούν περαιτέρω και να κλείσουν ηλεκτρονικά τα εισιτήριά τους.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των εκδηλώσεων:

Παράλληλα, ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού αναφέρθηκε στις μεγάλες εκδηλώσεις που ξεκινούν, τα πολλά Φεστιβάλ της πόλης, ενώ ξεχωριστή ήταν η μνεία του στο μεγάλο πρόγραμμα πρωτότυπης πολιτιστικής παραγωγής του Δήμου Χανίων, τα Ανοιχτά Πανιά, που φέτος διεξάγονται για τρίτη χρονιά σε διάφορα σημεία του Δήμου Χανίων, με 13 πρωτότυπες δράσεις από τον Ιούλιο μέχρι τον Δεκέμβριο.

Το πλήρες πρόγραμμα θα ανακοινωθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα, ενώ οι πρώτες δράσεις για τα “Ανοιχτά Πανιά 2023” θα διεξαχθούν το δεύτερο μισό του Ιούλη.

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon