cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Πε 25.04 2024

Ο κόσμος θέλει να σουτάρει τον Μασκ από το Twitter

Ο Ίλον Μασκ έβγαλε ψηφοφορία θέτοντας το δίλημμα της παραίτησης του και το 57% του λένε να… ξεκουμπιστεί από το Twitter!!!

Ο κόσμος θέλει να σουτάρει τον Μασκ από το Twitter

Ο Ίλον Μασκ, ο οποίος δέχεται σφοδρή κριτική από την μέρα που ανέλαβε καθήκοντα στο Twitter, ζήτησε από τους χρήστες να ψηφίσουν σε γκάλοπ εάν πρέπει να παραιτηθεί από επικεφαλής της πλατφόρμας ή όχι, με την δέσμευση ότι θα ακολουθήσει την απόφαση των χρηστών.

Οι χρήστες ψήφισαν και με ποσοστό 57% είπαν στον εκκεντρικό δισεκατομμυριούχο και πρόεδρο να παραιτηθεί έναντι του 43% που ψήφισε να παραμείνει…

Συνολικά ψήφισαν 17.502.391 χρήστες. Σύμφωνα με το Bloomberg, ο δισεκατομμυριούχος ιδιοκτήτης του Twitter και διευθύνων σύμβουλος της Tesla θα τηρήσει τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης, όπως δεσμεύτηκε στο tweet την Κυριακή.

Εντάξει, δεν ξέρω αν θα τηρήσει ή όχι την δέσμευση του και δεν ξέρω αν θα φύγει ή όχι ο Μασκ από το Twitter που μόλις αγόρασε, αυτό που σίγουρα ξέρω και αντιλαμβάνομαι είναι ότι ο Ίλον ή Έλον ή Μασκ εκτός από… εκκεντρικός δισεκατομμυριούχος είναι και μεγάλο τρολ.

Πολύ μεγάλο τρολ!!!

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon