cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Πα 03.05 2024

Έχει την αυταπάτη πως θα κοπεί το φακελάκι στη ζούλα

Δεν βρέθηκε κανείς να του πει πως οι ασθενείς δεν δίνουν το φακελάκι μόνο για να εξυπηρετηθούν γρήγορα αλλά και για να τους προσέξει ο γιατρός λίγο παραπάνω σε ένα ξεχαρβαλωμένο ΕΣΥ;

Έχει την αυταπάτη πως θα κοπεί το φακελάκι στη ζούλα

Να υπουργό υγείας να καλό…

Τι άλλο να πει κανείς για τον Άδωνι Γεωργιάδη που όχι απλά δε φροντίζει για τη διατήρηση της δημόσιας δωρεάν υγείας αλλά ζηλεύει και τη δόξα που έχει το «φακελάκι» και το θεσμοθετεί μέσα από τα απογευματινά επί πληρωμή χειρουργεία.

Σε ραδιοφωνική του συνέντευξη τόνισε πως μισεί το φακελάκι που δίνουν οι ασθενείς για να χειρουργηθούν γρηγορότερα αλλά επειδή δυστυχώς συμβαίνει αντί να συμβαίνει παράνομα και εξωθεσμικά, θα συμβαίνει νόμιμα και θεσμικά.

Έχει την αυταπάτη πως με τα απογευματινά χειρουργεία θα μειωθεί και το φακελάκι γιατί κατά τα λεγόμενα του «Δεν θα έχει νόημα ο γιατρός να παίρνει τα χρήματα μαύρα με το φακελάκι και να κινδυνεύει να διαπομπευθεί και να έχει ποινικές κυρώσεις αφού θα μπορεί να πάρει νόμιμα το φακελάκι του. Αυτός που έχει αποφασίσει να πληρώσει τα λεφτά θα πληρώσει νόμιμα και θα τα βάλει στη φορολογική του δήλωση».

Προφανώς κανείς δεν βρέθηκε να του πει πως οι ασθενείς δεν δίνουν το φακελάκι μόνο για να εξυπηρετηθούν γρήγορα αλλά και για να τους προσέξει ο γιατρός παραπάνω.

Αυτή την προσοχή, είτε μιλάμε για απογευματινά, είτε για πρωινά χειρουργεία, οι ασθενείς θα συνεχίσουν να την επιδιώκουν στο ξεχαρβαλωμένο ΕΣΥ, οπότε… τα φακελάκια θα εξακολουθούν να ζουν και να βασιλεύουν.

Έτσι και επίσημα-νόμιμα θα πληρώνουν για να χειρουργηθούν ΚΑΙ το φακελάκι τους θα δίνουν στη ζούλα στο χειρουργό τους.

Εξάλλου ποιος γιατρός τιμωρήθηκε για φακελάκι ώστε να σκεφτεί τις κυρώσεις και να μην βάλει το δάκτυλο στο μέλι;

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon