cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Σα 04.05 2024

Επιστρέφει ο “ξενιτεμένος” ΟΦΗ

Η ώρα της επιστροφής, έφτασε για τον «ξενιτεμένο» ΟΦΗ – Μετά από 15 μέρες στην Ολλανδία, η κρητική ομάδα, ετοιμάζει βαλίτσες για την Κρήτη.

Επιστρέφει ο “ξενιτεμένος” ΟΦΗ

Μετά από 15 μέρες στην Ολλανδία και το αθλητικό κέντρο του Oosterbeek, όπου πραγματοποιήθηκε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, η κρητική ομάδα, ετοιμάζει βαλίτσες για το Ηράκλειο.

Την Παρασκευή (29/7, 8μμ Cosmote), έχει προγραμματιστεί το τελευταίο φιλικό του ΟΦΗ και αμέσως μετά η αποστολή επιστρέφει στην Κρήτη, για το τελευταίο στάδιο της προετοιμασίας.

Στην Ολλανδία ο ΟΦΗ, έδωσε φιλικά παιχνίδια με την Ουτρέχτη (ήττα με 4-0), την Εξέλσιορ (νίκη με 1-0) και τη Βίτεσε (νίκη με 2-1), με το Νίκο Νιόπλια, να χτίζει την ομάδα τς επόμενης σεζόν, χωρίς όμως να έχει ολοκληρωθεί η μεταγραφική ενίσχυση, καθώς ο ΟΦΗ έχει αποκτήσει μόλις δυο παίκτες (Ντιουσέ και Γιοχού), ενώ έχει μεγάλες ανάγκες ενίσχυσης, ειδικά στην επίθεση.

Ο τεχνικός του ΟΦΗ, περιμένει αφίξεις παικτών και θα τους δεί στα επόμενα φιλικά, που θα είναι στο τουρνουά στο Βόλο με τη συμμετοχή της τοπικής ομάδας, του ΠΑΣ Γιάννινα και του Αστέρα Τρίπολης 7-9 Αυγούστου.

Αυτά θα είναι καλά τεστ για τον ΟΦΗ, με αντιπάλους ανταγωνιστικές ομάδες της Σούπερ Λίγκ.

Το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει στις 20 Αυγούστου, οπότε δεν αποκλείεται ένα ακόμη φιλικό για τον ΟΦΗ, ως πρόβα-τζενεράλε το Σαββατοκύριακο 13-14 Αυγούστου.

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon