cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Σα 04.05 2024

Γκαγιέγος, η επιστρΟΦΗ

Ο Χιλιανός μέσος που έφυγε με άσχημο τρόπο, από τον ΟΦΗ, πριν από 1,5 χρόνο, επέστρεψε στην κρητική ομάδα και αν είναι στο ίδιο επίπεδο, με αυτό που ήταν το 2021, θα βοηθήσει σημαντικά τον ΟΦΗ…

Γκαγιέγος, η επιστρΟΦΗ

Η επιστροφή του… ασώτου!

Ο 31χρονος Χιλιανός κεντρικός μέσος Φελίπε Γκαγιέγος, που είχε εντυπωσιάσει με το κοντρολαρισμένο παιχνίδι του, στον προπέρσινο ΟΦΗ, επιστρέφει στην κρητική ομάδα, μετά την αποτυχημένη του επιλογή, να επιστρέψει στην Ουνιβερσιτάδ από τη Χιλή, την ομάδα που τον ανέδειξε.

Ο Γκαγιέγος, που είχε φτιάξει καλό όνομα στον ΟΦΗ, είχε ταιριάξει ιδανικά με τον Μεγιάδο στην μεσαία γραμμή και μάλιστα “ακουγόταν” και για μεταγραφή, επέλεξε τον Ιανουάριο του 2022 να αφήσει τον ΟΦΗ στα… κρύα του λουτρού, μεσούσης της περιόδου, για να επιστρέψει στη χώρα του, αφού προηγουμένως είχε καταγράψει στον ΟΦΗ 23 συμμετοχές, 2 γκολ και 2 ασίστ σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Η επιλογή της Ουνιβερσιτάδ, δεν δικαίωσε τον Γκαγιέγος, ο οποίος έκανε 24 παιχνίδια πέρσι με την απόδοση του να κινείται στα ρηχά, αργότερα τραυματίστηκε και φέτος δεν έχει παίξει καθ’ όλου.

Οταν έφυγε ο Γκαγιέγος από τον ΟΦΗ, είχε γίνει γνωστό απο την ίδια την ομάδα, ότι η γυναίκα του, δεν ήθελε να μείνει άλλο στην Κρήτη και ήθελε να επιστρέψει στη Χιλή.

Τώρα, ο Γκαγιέγος, που έμεινε ελεύθερος, απο την Ουνιβερσιτάδ χτύπησε ξανά την πόρτα του ΟΦΗ, που αναζητάει ένα παίκτη για τη θέση 8 και τη βρήκε ανοιχτή.

Το τι θα κάνει ο Γκαγιέγος, με τη σύζυγο του, είναι δικό του θέμα.

Ο Νταμπράουσκας, πάντως, βλέποντας παιχνίδια του ΟΦΗ το 2021, είπε αμέσως το “ναί” και περιμένει τον παίκτη στην Ολλανδία, ώστε να τον βάλει στην ομάδα.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon