cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Πα 03.05 2024

Κάτι καλό χτίζεται στον φετινό ΟΦΗ

Παρά τις τρείς ήττες στην Ολλανδία σε ισάριθμους φιλικούς αγώνες, ο ΟΦΗ, έδειξε θετικά στοιχεία για τις φετινές δυνατότητες της ομάδας…

Κάτι καλό χτίζεται στον φετινό ΟΦΗ

Ο ΟΦΗ επέστρεψε απο την Ολλανδία με 3 ήττες στα ισάριθμα φιλικά που έδωσε με Ολλανδικές ομάδες (2-0 απο την Χερενφεν, 3-2 απο τη Μπρέντα και 2-0 απο την Ουτρέχτη), ωστόσο τα θετικά για την ομάδα που χτίζει ο Βάλντας Νταμπράουσκας, αφήνουν μια νότα αισιοδοξίας, για τις φετινές δυνατότητες της ομάδας.

Παρά τις ήττες, ο ΟΦΗ, που είναι ακόμη ανέτοιμος, καθώς το πρωτάθλημα ξεκινάει σε ένα μήνα, δείχνει μια πληρότητα στο ρόστερ του και ο προπονητής του, θα έχει την ευκαιρία για αρκετές επιλογές μέσα στη σεζόν.

Ο Λιθουανός τεχνικός δείχνει να δουλεύει τον ΟΦΗ κυρίως με διάταξη 3-5-2, η οποία ήταν η κύρια επιλογή του και στους τρεις αγώνες, με δεύτερη επιλογή το 4-2-3-1 που έρχεται ανάλογα με την εξέλιξη του αγώνα.

Ο τεχνικός του ΟΦΗ, έδωσε ευκαιρίες σχεδόν σε όλους τους διαθέσιμους παίκτες, σε αυτά τα τρία φιλικά παιχνίδια και πλέον στα επόμενα δυο με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι (5/8) και την Φιορεντίνα στη Φλωρεντία (12/8) θα τσεκάρει την ενδεκάδα πρωταθλήματος, ενόψει της πρεμιέρας με τον Αρη στο Γεντί Κουλέ.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon