cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Πα 26.04 2024

Μέγας είσαι … Μέσι και θαυμαστά τα έργα σου!

Αυτό το τουρνουά, τελευταίο της καριέρας του, όπως είπε, μοιάζει να είναι δικό του. Στα 35 του, ο Μέσι που κάνει τρομερό τουρνουά, πέτυχε ιστορικές πρωτιές που γιγαντώνουν τον μύθο του.

Μέγας είσαι … Μέσι και θαυμαστά τα έργα σου!

Ο Λιονέλ Μέσι έδωσε ακόμη μια παράσταση, κόντρα στην Κροατία (3-0) πήρε από το χέρι την Αργεντινή και την έστειλε στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Στα 35 του, ο Μέσι που κάνει τρομερό τουρνουά, πέτυχε ιστορικές πρωτιές που γιγαντώνουν τον μύθο του.

Αυτό το τουρνουά, τελευταίο της καριέρας του, όπως είπε, μοιάζει να είναι δικό του.

Ο Λιονέλ Μέσι με ένα γκολ και μια ασίστ έστειλε την Αργεντινή στον τελικό του Μουντιάλ 2022 με τη βοήθεια του σκόρερ δύο τερμάτων, Χουλιάν Άλβαρες.

Ο μαγικός Λιονέλ Μέσι κατέρριψε σωρεία ρεκόρ για ακόμα ένα παιχνίδι και με γκολ και ασίστ οδήγησε την Αργεντινή στον τελικό του Μουντιάλ 2022, υποτάσσοντας με 3-0 την Κροατία στο Λουσαΐλ.

Ο Μέσι με το 11ο γκολ του (5ο στο φετινό τουρνουά), που πέτυχε έγινε ο αρχισκόρερ της “αλμπισελέστε” σε Παγκόσμια Κύπελλα, αφήνοντας πίσω τον μεγάλο Γκαμπριέλ Μπατιστούτα.

Αμέριστη βοήθεια προσέφερε ο εξαιρετικός Χουλιάν Άλβαρες με δύο γκολ απέναντι στους κουρασμένους αλλά άξιους συγχαρητηρίων Κροάτες.

Ο Μέσι ανέλαβε την εκτέλεση του πέναλτι και με το 11ο γκολ του (5ο στο φετινό τουρνουά) έγινε ο αρχισκόρερ της “αλμπισελέστε” σε Παγκόσμια Κύπελλα, αφήνοντας πίσω τον Γκαμπριέλ Μπατιστούτα.

Το 1-0, έγινε στο 32ο λεπτό. Μια βαθιά μπαλιά στον Χουλιάν Άλβαρες έφερε τον επιθετικό της Μάντσεστερ Σίτι προ του Ντόμινικ Λιβάκοβιτς, ο οποίος τον ανέτρεψε όταν πήγε να τον προσπεράσει ο Αργεντινός. Ο Μέσι ανέλαβε την εκτέλεση του πέναλτι και με το 11ο γκολ του (5ο στο φετινό τουρνουά) έγινε ο αρχισκόρερ της “αλμπισελέστε” σε Παγκόσμια Κύπελλα, αφήνοντας πίσω τον Γκαμπριέλ Μπατιστούτα.

Οι Κροάτες δεν πρόλαβαν να ανασυνταχθούν και στο 39′ μία κούρσα 60 μέτρων του Άλβαρες οδήγησε στο 2-0, που έβαζε τις βάσεις για μια μεγαλειώδη πρόκριση.

Με τον Μέσι να μην σταματά να κάνει εφορμήσεις στη μεγάλη περιοχή της Κροατίας στο 69′ έδωσε ασίστ στον Άλβαρες για το 3-0.

Ο Λιονέλ Μέσι έδωσε ακόμη μια παράσταση, κόντρα στην Κροατία (3-0) πήρε από το χέρι την Αργεντινή και την έστειλε στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon